Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.12.2022 16:04:41

Jorge Mendes vragom ponuja zamenjavo za Ronalda! Januarja prihaja zvezdnik tega velikana?!

Profimedia
Po odmevnem intervjuju, v katerem je Cristiano Ronaldo konkretno 'popljuval' Manchester United, sta strani prekinili pogodbo.

Portugalski superzvezdnik uradno še ni podpisal pogodbe z novim delodajalcem, čeprav naj bi se za sodelovanje že dogovoril z arabskim Al Nassrom. Pri Manchester Unitedu iščejo zamenjavo za Cristiana Ronalda, ki naj bi jo podpisali že v januarskem prestopnem roku.


Iz Anglije prihajajo novice, da je sloviti zastopinik Jorge Mendes vragom ponudil kar zvezdnika Atletica Joaa Felixa. Portugalec si bojda močno želi že naslednji mesec zapustiti madridski klub, Španci pa naj bi zanj zahtevali 100 milijonov evrov, kar je približno 30 milijionov manj, kot so pred tremi leti in pol zanj plačali Benfici.

V tej sezoni je za Atletico odigral vsega 510  prvenstvenih minut, v katerih je v statistiko vpisal tri zadetke in asistence. Prepričan je, da dobi premalo priložnosti za dokazovanje, trener Diego Simeone pa je dejal, da si je za to kriv povsem sam. "Povedal bom odkrito, tako kot sem povedal Joau. Rad bi zmagoval s Correo, Joaom, Griezmannom, Cunho, Morato ... To je edina resnica. Noben igralec ne bo dobil priložnosti, dokler ne bo kazal predstav, ki koristijo klubu. Dokler je dobro igral, je igral, zdaj so njegove predstave slabše, zato igrajo drugi igralci. Moja filozofija je, da je Joao povsem enakovreden Correi in vsem ostalim. Ko bo na trenngu spet kazal dobro formo, bo igral, a dokler sem jaz tukaj, bodo igrali tisti, ki si to zaslužijo."

Članki iz rubrike