evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 17.06.2022 12:15:10

Kje bo v novi sezoni igral Cristiano Ronaldo? Se bo visokoleteči načrt iz prestolnice izšel?

Profimedia
Pri 37 letih je Cristiano Ronaldo fizično dovolj dobro pripravljen, da mu še ni treba v igralski pokoj, obenem je njegov status v Manchester Unitedu negotov.

Če ga novi trener rdečih vragov Erik ten Hag ne bo vključil v svoj sistem, bo Portugalec zamenjal okolje. Ker pa verjetno ponudbe iz kroga najmočnejših klubov stare celine ne bo dočakal, saj ti ciljajo predvsem na mlajše zvezdnike, se je v igro za njegove usluge vmešala Roma. Tako poroča italijanska La Repubblica.


V večnem mestu upajo, da bodo z Ronaldom izdatno dvignili raven svoje igre in se podali v boj za scudetto. 'Sinovi volkulje' so zadnje od treh osvojili v že precej oddaljeni sezoni 2000/01. Smeli načrt pije vodo, saj naj bi imel Ronaldov agent Jorge Mendes zelo dobre odnose z vodstvom rimskega kluba, obenem je igralec v preteklosti že sodeloval z rojakom Josejem Mourinhom, ki je Romo prevzel pred enim letom in jo popeljal do zgodovinskega prvega naslova v konferenčni ligi.

In prepreka? Romin tekmec v boju za igralčeve usluge je tudi Sporting, v katerem je Ronaldo pred dvajsetimi leti opozoril nase in odšel v svet.

Članki iz rubrike