cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 17.06.2022 08:44:36

Olimpija blizu nove okrepitve?! Z nakupom tega napadalca bi pomagali tudi Mariboru!

alesfevzer.com
Olimpija se pogovarja z Ivanovićem.

Slabe tri tedne pred prvimi tekmami v kvalifikacijah za konferenčno ligo je jasno, da je kader Olimpije še daleč od končne podobe, s katero se bo lotil izzivov v novi sezoni. Po štirih potrjenih okrepitvah so v zadnjem času prevladovali odhodi, s katerimi se je nekoliko razbremenil plačilni seznam, po naših informacijah pa bodo novo zeleno-belo opremo oblekli še štirje novi zmaji.


Zdaj že dobro znani seznam z bele table, ki so ga v pisarnah Olimpije ponesreči poslali v javnost ob predstavitvi Agustina Doffa, bo očitno osvežen. Ljubljančani naj bi bili po Lasickasu in Doffu pripravljeni uspešno podčrtati še priimek Ivanović. Ne, ne gre za starega znanca Stožic. Po Đorđetu bi lahko dres Olimpije oblekel Igor Ivanović, krilni napadalec Šahtjorja iz Soligorska, ki se bo v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomeril z Mariborom. Če bo seveda ostal v dresu beloruskega kluba. Da snovalci kadrovske politike v zmajevem gnezdu iščejo rešitve za desno stran napada in da je med potencialnimi tarčami tudi 24-letni Srb, je torej namignil že seznam na beli tabli, v pogovoru za Sportklub je na prihod rojaka na slovenske zelenice namignil tudi Đorđe Ivanović, z enakimi informacijami pa so postregli tudi naši viri. Olimpija in Igor Ivanović se konkretno pogovarjata, končni dogovor pa ni daleč.


Ivanović je v Soligorsk sredi sezone 2019/2020 prispel iz domačega prvenstva, kjer je igral za Jagodino in Napredak. Gre za levičarja, ki bi na desnem krilu močno zaostril konkurenco, ki jo Aldair po odhodu Aljoše Matka (in Almedina Ziljkića z nasprotne strani napada) nujno potrebuje. Njegova tržna vrednost je trenutno ocenjena na 750 tisoč evrov, pogodba z Belorusi pa se mu izteče konec tega koledarskega leta. Njegova statistika v prejšnji sezoni sicer ni bila bleščeča; ob 14 nastopih je vknjižil en sam zadetek.

Članki iz rubrike