900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 27.05.2022 13:20:03

Navijači selektorju poslali sporočilo! Izobesili so transparent s temi besedami! (video)

Martin Metelko
Navijači so dali jasno vedeti, kaj si mislijo o selektorju.

V četrtek je bil odigran finale srbskega pokala med Crveno zvezdo in Partizanom. Rdeče-beli so slavili z 2:1 in tako osvojili dvojno krono. Kot vedno v dvobojih med beograjskima rivaloma je bilo na tribunah veliko gledalcev, pa tudi povabljencev in gostov.

Eden od teh je bil tudi Dragan 'Piksi' Stojković, selektor srbske reprezentance, ki je nekoč sam nosil dres Crvene zvezde ter je ena od šestih Zvezdinih zvezd. A kljub temu nazivu ga ne marajo vsi navijači rdeče-belih. Delije so mu na pokalni tekmi namenile transparent za naslednjim napisom: 'Nikoli ni bila tvoja, ti nikoli nisi bil naš, desetletnega potopa se spominja vsak zvezdaš. Sayonara!' Ob tem je bil poleg še transparent s fotografijo skodelice kave, ki je bila prečrtana.



Za kaj gre? Najvročekrvnejši pristaši Zvezde Stojkoviću očitajo, da je v času, ko je bil predsednik kluba v letih 2006 in 2007, zapustil ogromen dolg - omenja se 20 milijonov evrov, ki je klub za vrsto let pahnil v težave in nekonkurenčnost v Evropi. Čeprav je Piksi to večkrat kategorično zanikal in govoril o tem, da je bil dolg ob njegovem prihodu in odhodu približno enak - okrog 11 milijonov evrov -, ter je njegovim besedam pritrdila tudi finančna analiza, to dela navijačev ni prepričalo. Stojkovića še vedno vidijo kot krivca in zato so mu tudi že v preteklosti večkrat sporočili, da ga na Marakani ne želijo videti.

V četrtek so mu to s transparenti še enkrat pokazali, ob tem pa mu skandirali naj vrne denar. Tisti 'sayonara' na koncu je zato, ker je Stojković vrsto let deloval na Japonskem, prečrtana skodelica kave pa kot opozorilo, da v prostore stadiona ne sme priti niti na kavo. Enkrat pred leti, ko se je to zgodilo in so navijači to izvedeli, so hitro prišli tja ter mu zagrozili, da mora oditi.

Galerija

Članki iz rubrike