Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 27.05.2022 12:33:37

Zvezdnik Reala bi se za pokal lige prvakov odrekel svoji punci! Ko je ta slišala, mu je vrnila z obrestmi

Evropo in ves svet že trese nogometna mrzlica, jutri zvečer se bosta namreč na obronkih Pariza za naslovn najboljšega na stari celini pomerila Liverpool in madridski Real.

Real je zmago v ligi prvakov (upoštevaje tudi predhodni pokal državnih prvakov) doslej slavil že 13-krat, Liverpool na drugi strani "le" šestkrat. Španci so bili nazadnje evropski prvaki pred štirimi leti, ko so bili v Kijivu boljši ravno od Liverpoola, slednji pa potem slavil leto dni pozneje - v madridskem finalu je odpravil Tottenham. A še vedno so v obeh ekipa igralci, ki te lovorike v svoji zbirki še nimajo. Eden teh je tudi urugvajski zvezdnik v vrstah Madridčanov Federico Valverde.


Valverde bo v sistemu stratega Carla Ancelottija bržčas začel srečanje, skoraj gotovo s kakšno posebno nalogo. Urugvajec si najprestižnejše lovorike želi tako močno, da je pripravljen zanjo dati ... "Toliko stvari. Mislim, vse bi dal zanjo. To je lovorika, ki si jo želi vsak nogometaš na svetu. Toliko stvari bi bil pripravljen žrtvovati zanjo. No, edno sina ne bi. Dal bi ženo in ne, ne šalim se. Da bi le dvignil to kanto ... Upam, da mi bo uspelo," je 23-letni nogometaš kar nekoliko osupnil javnost.

Ko je njegovo dekle, Mina Bonino, s katero imata dveletnega sina Benicia, izvedela, kaj je govoril njen izbranec, se je odzvala zelo neposredno. Na twitterju je komentirala: "Ne morem mu zameriti. Tudi jaz bi se njemu odrekla, da bi River Plate še enkrat osvojil pokal Libertadores. Morate žrtvovati prijatelje, vse za 14. naslov lige prvakov." Mina je seveda velika navijačica River Plata, sicer argentinska novinarka in voditeljica, predvsem pa s svojimi fotografijami nadvse priljubljena na družabnih omrežjih.

Članki iz rubrike