Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
16.02.2022 14:15:46
Deli članek:

Uf, kaj so Francozi po zmagi nad REALOM naredili LIONELU MESSIJU! To je bilo še 'včeraj' NEPOJMLJIVO, to je ŽALOSTNO … (foto)

Reuters

Argentinski virtuoz je v krizi.

Kyliana Mbappe je veliki junak minimalne zmage PSG-ja nad madridskim Realom na prvi tekmi osmine finala lige prvakov. Sijajni Francoz je v četrti minuti sodniškega podaljška dosegel velemojstrski gol in svoj bodoči (?!) klub spravil v precejšnje težave. Z njimi pa se očitno ubada tudi Lionel Messi. Torkov obračun je vnovič razkril, da Argentinec v Parizu očitno ne uživa oziroma se ne počuti dobro.

Njegove igre so temu primerne in tudi proti španskemu velikanu je bil neprepoznaven, povrhu ni realiziral najstrožje kazni, streljal je zelo slabo. Takšna je bila tudi njegova podoba, kar je privedlo do tega, da ga je L'Equipe označil za najslabšega igralca v domači ekipi. Zgodilo se je, kar je bilo do nedavnega nepojmljivo, sloviti časnik mu je namenil oceno 3 (od 10). Slabšo (2) je prisodil le Daniju Carvajalu, ki ga je Kylian Mbappe spravljal v obup. Leteči Francoz je dobil osmico, s katero se lahko pohvali še Thibaut Courtois.

"Žalostno je gledati takšnega Messija. V prvem polčasu praktično igral vezista, toda z izjemno ene dobre podaje Mbappeju ni naredil ničesar. V situacijah 'ena na ena' ni imel dovolj moči, šele v nadaljevanju je kljub zgrešeni najstrožji kazni in dvema nenatančnima udarcema odigral nekoliko boljše. Njegovo stanje je skrb zbujajoče," so zapisali pri L'Equipeu.