Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.02.2022 10:07:19
Deli članek:

KONEC LJUBEZNI! Tomislav Tomić ZAPUSTIL Olimpijo, seli se k VELIKEMU ŠTAJERSKEMU RIVALU!

Jurij Kodrun

Saga se je končala s presenetljivim koncem.

Nekoč nezamenljivi člen začetne enajsterice, ničkolikokrat tudi najboljši nogometaš Olimpije, Tomislav Tomić, je padel v nemilost pri Dinu Skenderju. Slednji ga že na drugi zaporedni tekmi ni uvrstil v kader za tekmo, kar je seveda sprožilo marsikatero vprašanje. Kaj se dogaja z odličnim obrambnim vezistom?

"Tomislav Tomić je bil na začetku priprav poškodovan in se ni uspel dokazati. Na njegov položaj smo pripeljali nekatere nove igralce, na klubski ravni pa smo se pogovorili z njim o njegovi prihodnosti. Videli bomo, kakšna bo njegova situacija v prihodnje. Trenutno je v kombinacijah za odhod, dogovarja se za odhod v nov klub. Videli bomo, kako se bo razpletlo. Dali smo mu nekaj prostora, da vidi, kaj je zanj najboljše. V dveh dneh bomo videli, kaj se bo zgodilo in v kateri smeri bomo šli. Trenutno je še vedno član Olimpije, veliko stvari je odvisno tako od njega kot od nas. Prepričan sem, da se bomo zlahka dogovorili in našli skupno rešitev," je takoj po derbiju pojasnil Skender.

Zdaj je saga končana. Kot so danes zjutraj sporočili iz Olimpije, se Tomislav Tomić seli v - Celje! "V torek se je v Sloveniji zaključil zimski prestopni rok, pet pred dvanajsto, in to skoraj dobesedno, pa je Olimpija sklenila dogovor s Celjem za selitev Tomislava Tomića. Izkušeni vezist iz Bosne in Hercegovine bo v nadaljevanju sezone nosil dres kluba iz knežjega mesta. Tam bo igral kot posojen nogometaš, in sicer do konca aktualnega tekmovalnega leta," so zapisali v taboru zmajev. Prestop so potrdili tudi že na uradni spletni strani Celja.