Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.02.2022 00:02:03
Deli članek:

ŠKANDAL NA DERBIJU! Pepe bo BRUTALNO KAZNOVAN, saj je storil nekaj nedopustnega (VIDEO)

Profimedia

Veliki derbi portugalskega prvenstva se je končal brez zmagovalca (2:2), vendar vrhunec tekme je bil kaos za zelenici, vsesplošni pretep in štirje rdeči kartoni.

Gostje iz Lizbone so v 34. minuti vodili že z 2:0, a so jih domači ujeli in na koncu sta si ekipi razdelili izkupiček. A remi ni bil nič kaj miroljuben, saj je bilo vzdušje tako naelektreno, da se dvoboj preprosto ni mogel končati brez incidenta.

Vsakokrat, ko so se igralci Sportinga znašli v bližini tribun, je začelo po njih padati - steklenice, kozarci, vžigalniki ... V nekem trenutku je proti njim poletel celo - naboj. Ko je to videl branilec Pepe, znan po svojih umazanih potezah skozi kariero, ga je hitro pobral in skril. Sodnik tega ni opazil, zato pa je vse videl igralec gostov Esgaio in se na vse pretege trudil, da bi razkril 38-letnega nekdanjega dolgoletnega člana Reala.

Profimedia


Za trenutek je sodnik Esgaiu celo pokazal rumen karton, a si je premislil. Naposled je namreč spoznal, da Pepe prav zares skriva naboj, mu ga odvzel in ga odnesel delegatu.

V deseti minuti podaljška tekme je kaos na zelenici prišel do vrhunca, prišlo je do masovnega obračunavanja med člani obeh ekip. Pepe je celo napadel športnega direktorja gostov Huga Viano.

Profimedia


Portugalski mediji so po tekmi na dolgo in široko razpredali o mogoči kazni za Pepeja, ki ne bo znašala le dve tekmi zaradi izključitve, ampak bo gotovo višja. Za zdaj je jasno, da bo zaradi napada na Viano in skrivanja naboja brutalno kaznovan - med dvema mesecema in dvema letoma prepovedi igranja. Glede na starost bi to nemara lahko pomenilo konec igralske poti za Portugalca, čigar kariero so obeležile številni nešportne poteze.