Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.01.2022 13:55:34
Deli članek:

KAAAJ? Po super prestopu še SUPER ŠKANDAL! Vlahovića prijavili zaradi hude kršitve, SLEDI KAZEN (video)

Zaključek posla med Fiorentino in Juventusom za selitev Dušana Vlahovića iz Firenc v Torino še vedno odmeva.

Nogometaš je na svoj 22. rojstni dan postal nogometaš Juventusa, finančne podrobnosti pa so prestop postavile na vrh v tem prestopnem roku. Zdravniški pregled, podpis pogodbe, predstavitev javnosti in prve izjave - vse to je pod seboj poteptal škandal, zaradi katerega bo igralec kaznovan.

Po informacijah iz Italije je bil namreč Vlahović pozitiven na koronavirus, tako je s prihodom v Torino kršil pravilo karantene. "Vsi tisti, ki so dobili tri odmerke cepiva, morajo v primeru pozitivnega testa sedem dni preživeti v karanteni. Potem morajo imeti še negativni test. Takšna so pravila. Če predčasno zapustijo izolacijo, kršijo pravilo, zato so kaznovani," je pojasnil direktor za javno zdravstvo Kriznega štaba v Toskani, Giorgio Garofalo.

Potem je še dodal, da so se zaradi tega primera že odzvali: "To je bilo potrebno. Mi smo mirni, v četrtek smo naredili vse tisto, kar smo morali." Vlahović ni dobil nikakršnega izrednega dovoljenja, da bi lahko potoval v Torino na zdravniške preglede in podpis pogodbe. Zato so ga tudi prijavili zaradi kršenja pravil karantene.

Profimedia


A Vlahović je na sedmem nebu, povsem v drugem filmu. Njegova kariera je skočila na višjo raven, pred njim je povsem novo poglavje. "Juventus predstavlja ponos in tradicijo," je po podpisu pogodbe dejal srbski zvezdnik.