Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.01.2022 01:59:29
Deli članek:

NORO PRESENEČENJE! Ko je zvezda prestopnega roka vstopil v slačilnico Juventusa, ga je čakalo ... (VIDEO)

Srbski napadalec Dušan Vlahović je v pompoznem prestopu dres Fiorentine zamenjal za dres Juventusa.

Nogometaš je danes opravil zdravniške preglede, potem so ga Torinčani spektakularno predstavili javnosti. Ni naključje, da so ga oblekli v dres s številko sedem, ki je pred njim krasila hrbet Cristiana Ronalda. Da pri črno-belih CR7 ne obstaja več, ampak odslej DV7, je najnovejša domislica srbskih medijev.

Fiorentini v tem poslu pripada 70 milijonov evrov, še dodatnih 10 pa glede na fantove igre, če bo pač pridno izpolnjeval bonuse za število odigranih tekem, zadetke in osvojene lovorike. Skoraj ducat milijonov bodo zaslužili agenti Vlahovića. Slednji bo letno zaslužil 14 milijonov evrov, po odbitku davka približno polovico manj. Skupaj bo celotna operacija Juventus stala več kot 150 milijonov.

Vendar pri stari dami so prepričani, da je Vlahović dobra izbira in pravi človek za prihodnost kluba. Pri 22 letih je s 17 zadetki na vrhu lestvice strelcev serie A, v prihodnjih letih lahko postane eden najboljših napadalcev na svetu. Zanimivo: prav na dan predstavitve je praznoval rojstni dan, kar seveda ni ušlo Torinčanom. Po podpisu pogodbe je igralca v slačilnici čakalo prijetno presenečenje - tortica s prižgano svečko.

Vlahović je postal 4. najdražji nakup v zgodovini Juventusa. Pred njim so Cristiano Ronaldo (117 milijonov/Real), Gonzalo Higuain (90/Napoli) in Matthias de Ligt (85/Ajax).