gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 12.01.2022 09:04:41

Uf! Vezist Reala pred el clasicom 'UBIL' BARCELONO! S temi besedami UŽALIL tudi XAVIJA!

PROFIMEDIA
Vzdušje pred derbijem se zaostruje.

Španski veliki derbi med Barcelono in madridskim Realom je v zadnjih sezonah doživel kar nekaj sprememb, predvsem z odhodom Cristiana Ronalda in Lionela Messija je izgubil velik del prestiža in odmevnosti, a kljub temu ostaja eden najbolj pričakovanih spektaklov v klubskem nogometu.

Prvi v novem koledarskem letu bo na sporedu že nocoj, ko se bosta rivala srečala v okviru polfinala španskega superpokala. Tekma bo odigrana na nevtralnem terenu v Savdski Arabiji, zmagovalec pa se bo v nedeljo za lovoriko pomeril z boljšim v polfinalnem paru Atletico Madrid - Athletic Bilbao.



Jasno je, da je z odhodom nekaterih glavnih akterjev el clasico izgubil tudi večji del kontroverznosti, a je motiviranost nogometašev pred medsebojnimi obračuni še vedno na povsem drugačni ravni. Na novinarski konferenci pred tekmo je za zanimivo popestritev poskrbel vezist galaktikov Toni Kroos, ki je pomembno vlogo igral tudi na zadnjem superpokalnem derbiju z Barcelono.
"Ne vem, kaj točno je Xavi spremenil pri Barceloni, ker jih v zadnjem času ne spremljam. V življenju imam za početi pametnejše stvari," je bil neposreden Nemec, pri čemer je Xavija - namerno ali ne - preimenoval v 'Javija'. S tem je brez dvoma poskrbel za nekaj jeznih glav v nasprotnem taboru in dodatno dvignil temperaturo pred nocojšnjim spektaklom. Nad tem se nima smisla pritoževati.

Članki iz rubrike