volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 11.01.2022 16:43:08

Za OLIMPIJO je prva pripravljalna tekma: Dvoboj z zagrebškim DINAMOM sta ODLOČILA ... (video)

alesfevzer.com
Nogometaši Olimpije so na pripravah v Poreču, kamor so prišli včeraj, danes pa so v Rovinju že odigrali prvo pripravljalno tekmo.

Njihov nasprotnik je bil Dinamom, ki je bil boljši z 2:0. Zagrebčani so oba zadetka zabili v drugem polčasu, pod njiju pa sta se podpisala stara znanca s slovenskih nogometnih zelenic. Prvega je namreč zabil bivši zmaj Luka Menalo, pod drugega pa se je (po Menalovi podaji) podpisal nekdanji napadalec kranjskega Triglava Deni Jurić.

"Priprave smo začeli pred enim tednom in to je bila naša prva tekma. Takoj smo želeli preizkušnjo z močnimi tekmeci, kot sta Dinamo in Osijek. Lahko rečem, da je tekma služila namenu. V prvih 45 minutah smo bili dobro videti in smo lahko zadovoljni tudi po rezultatski plati. Pridružilo se nam je nekaj novih igralcev in moramo še sestaviti mozaik. V drugem polčasu se je videlo, da ima Dinamo daljšo klop. Ne glede na rezultat je za nami dobra tekma, prepričani pa smo, da bodo v prihodnje boljši tako igra kot tudi rezultati," je takoj po srečanju povedal trener Dino Skender.



V Olimpiju se je v tem prestopnem roku še povečalo število hrvaških nogometašev, danes so se predstavili zadnji trije novinci. "Banić je prišel včeraj, Mudražija in Pilj pa pred začetkom priprav, tako da jih moramo še vključiti v ekipo. Dobro so se odzvali in so okrepitve v pravem pomenu besede," je zaključil Skender.

Omeniti velja še to, da je bil odstotek posesti žoge 71:29 v korist hrvaškega prvaka.

Članki iz rubrike