krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

Nastja Pesek Odkrito.si

Nastja Pesek ne skriva, da uživa v novi vlogi

Ahonen Ekipa24.si

ŠOK v smučarskih skokih! Skakalni šampion ...

nu
nu
0 11.01.2022 17:04:48

ODLIČEN prestop Sandija OGRINCA! Brcal bo pri SOSEDIH, ki so nad njim NARAVNOST NAVDUŠENI!

ALESFEVZER.COM
Sandiju Ogrincu je ob koncu koledarskega leta potekla pogodba z Bravom.

Strani je nista podaljšali, saj je 23-letni vezist želel narediti korak naprej v svoji karieri. Resnično je zelo hitro dobil novega delodajalca, hkrati pa lahko dodamo, da mu je uspel odličen prestop.
Ogrinec je namreč postal član avstrijskega prvoligaša WSG Tirol, kjer se je pridružil reprezentantu Žanu Roglju. Ogrinec je v tekoči sezoni za Bravo skupno zbral 21 nastopov in zabil pet golov; štiri v prvenstvu in enega v pokalu.
"Zelo sem vesel, da sem postal član Tirola. Močno upam, da bomo skupaj dosegli vse zastavljene cilje," je ob podpisu pogodbe povedal Ogrinec. "Sandi je zelo zanimiv igralec, ki lahko na več položajih v zvezni vrsti. Imel je ponudbe številnih drugih klubov, a se je na srečo odločil za nas. Z svojo zagnanostjo in kakovostjo bo za nas velika okrepitev," je z izbranimi besedami o zadnji okrepitvi govoril športni direktor Stefan Köck, z njim pa se strinja tudi trener Thomas Silberberger: "S Sandijem smo dobili univerzalnega vezista, ki je kljub mladosti zelo izkušen. Po uspešni zgodbi, ki smo jo spisali z Žanom Rogljem, smo uspeli dobiti še enega mladega in izjemno nadarjenega igralca iz Slovenije. Prepričan sem, da bo tudi on šel po podobno uspešni poti kot Žan."

Članki iz rubrike