stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 11.01.2022 17:04:48

ODLIČEN prestop Sandija OGRINCA! Brcal bo pri SOSEDIH, ki so nad njim NARAVNOST NAVDUŠENI!

ALESFEVZER.COM
Sandiju Ogrincu je ob koncu koledarskega leta potekla pogodba z Bravom.

Strani je nista podaljšali, saj je 23-letni vezist želel narediti korak naprej v svoji karieri. Resnično je zelo hitro dobil novega delodajalca, hkrati pa lahko dodamo, da mu je uspel odličen prestop.
Ogrinec je namreč postal član avstrijskega prvoligaša WSG Tirol, kjer se je pridružil reprezentantu Žanu Roglju. Ogrinec je v tekoči sezoni za Bravo skupno zbral 21 nastopov in zabil pet golov; štiri v prvenstvu in enega v pokalu.
"Zelo sem vesel, da sem postal član Tirola. Močno upam, da bomo skupaj dosegli vse zastavljene cilje," je ob podpisu pogodbe povedal Ogrinec. "Sandi je zelo zanimiv igralec, ki lahko na več položajih v zvezni vrsti. Imel je ponudbe številnih drugih klubov, a se je na srečo odločil za nas. Z svojo zagnanostjo in kakovostjo bo za nas velika okrepitev," je z izbranimi besedami o zadnji okrepitvi govoril športni direktor Stefan Köck, z njim pa se strinja tudi trener Thomas Silberberger: "S Sandijem smo dobili univerzalnega vezista, ki je kljub mladosti zelo izkušen. Po uspešni zgodbi, ki smo jo spisali z Žanom Rogljem, smo uspeli dobiti še enega mladega in izjemno nadarjenega igralca iz Slovenije. Prepričan sem, da bo tudi on šel po podobno uspešni poti kot Žan."

Članki iz rubrike