franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 02.12.2021 12:18:57

Kdo bo novi trener Dinama? Navijači JASNO POVEDALI in na vrh postavili ... DVE SLOVENCEM ZANIMIVI IMENI

Profimedia
Po včerajšnjem pokalnem porazu z Rijeko na domačem igrišču je trener Dinama Damir Krznar postal nekdanji, v Zagrebu pa medtem mrzlično iščejo drugega stratega.

Potem ko je bolj ali manj jasno, da bo ekipo začasno vodil dosedanji vodja mladinske šole Dinama Željko Kopić, so ugibanja, kdo bi utegnil biti Krznarjev naslednik najbolj vroča tema po zagrebških ulicah. V tem pogledu je še bolj jasno, da bo eno najbolj vročih imen spet ime slovenskega selektorja Matjaža Keka.

Šestdesetletni Mariborčan je že dalj časa želja vodilnih mož hrvaškega prvaka, a za zdaj še nikoli ni prišlo do končnega dogovora. Tudi tokrat je brez dvoma na seznamu kandidatov. Če gre soditi po anketi, ki jo je pripravila spletna stran gol.hr, navijači močno favorizirajo prav Keka in ob njem še Roberta Prosinečkega, ki je, zanimivo, eden od najbolj resnih kandidatov za klop slovenske reprezentance, če na tem mestu ne bi ostal Kek. Vodstvi NZS-ja in zagrebškega Dinama torej ribarita v istem ribniku.

Prosinečki (34 odstotkov) in Kek (31 odstotkov) sodeč po anketi nimata konkurence, vse ostale rešitve bi bile precej manj všečne za navijače.

prosinecki kek dinamo
Profimedia


Sledi Ante Čačić, nekdanji strateg Maribora, Željko Kopić in Igor Cvitanović sta dobila 'drobtinice', nekateri pa so mnenja, da bi moral priložnost dobiti bodisi nek drug domači strokovnjak bodisi nek drug tuji strokovnjak. Bržčas ima svoje podpornike tudi trenutni selektor hrvaške mlade izbrane vrste Igor Bišćan.

Hrvati predvidevajo, da bodo Zagrebčani počakali na razplet Kekove zgodbe s slovensko izbrano vrsto, na rezultat pogajanj z NZS. Do takrat naj bi ekipo vodil Kopić.

Dinamo je na lestvici hrvaške prve lige s tekmo manj na tretjem mestu, zaostaja za Osijekom in Rijeko. Na zadnjih petih tekmah je uspel zmagati le enkrat.

Značke: dinamo, trener

Članki iz rubrike