IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 02.12.2021 10:39:39

Xavi organiziral VEČERJO za celotno ekipo, RAČUN pa je PLAČAL EN IGRALEC, in navdušil!

Profimedia
S prihodom Xavija Hernandeza se je v Barceloni spremenilo marsikaj.

Navijači so navdušeni nad naslednikom Ronalda Koemana, ki je moral oditi zaradi slabih rezultatov. Enainštiridesetletni strokovnjak je podpisal triletno pogodbo, v prvih treh tekmah, ki jih je vodil, pa je dvakrat zmagal in enkrat igral neodločeno.

Sinoči je Xavi organiziral večerjo, na katero so bili povabljeni vsi nogometaši in člani strokovnega vodstva. Trenerjeva želja je bila, da bi še dodatno izboljšal moštveni duh pred nadaljevanjem sezone, v kateri bo v soboto najprej na vrsti obračun z Betisom, v sredo pa dvoboj lige prvakov z Bayernom. Slednja je za Barco izjemnega pomena, saj mora v Münchnu zmagati, da bi si zagotovila napredovanje v izločilne boje. V primeru remija so Katalonci odvisni od rezultata v obračunu Benfica - Dinamo Kijiv.



Člani Barcelone so se tako zbrali v eni od restavracij v katalonski prestolnici, kamor so začeli kapljati okoli osme ure zvečer. Vse pa je navdušil Pedri, ki je na koncu plačal celoten račun, in tako s klubom proslavil prestižno nagrado, ki jo je dobil kot najboljši mladi nogometaš na svetu.

Pri Mundo Deportivu so zapisali še eno zanimivo podrobnost, povezano z Ousmanejem Dembelejem. Francoz kar ne more iz svoje kože, njegova neresnost pa marsikoga zelo moti, tokrat je na večerjo prišel približno uro za vsemi. Večerja se je precej zavlekla, tako da je Xavi današnji trening z enajste ure dopoldan prestavil na šesto zvečer, fantje so se očitno imenitno zabavali.

Članki iz rubrike