tuna bar, morje, madžari Svet24.si

Orban je sanjal o madžarskem Jadranu! To mu ...

kobranka, peskovnik, pasching Svet24.si

V peskovniku v vrtcu je zasikala kobranka

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

Tatjana Mihelj Odkrito.si

Za koga boste navijali na MMS? To so letošnji ...

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

nu
nu
1 01.12.2021 20:17:20

CRISTIANO še enkrat pokazal, kako ZELO LJUBOSUMEN je na MESSIJA! To dejanje POVSE VSE! (foto)

vszi
Letošnja podelitev nagrade Zlata žoga bo še kar nekaj časa dvigovala prah.

Cristiano Ronaldo je dan pred podelitvijo nagrade Zlata žoga glavnega urednika France Footballa, Pascala Ferrea obtožil laži, ko je slednji dejal, da je njegova največja ambicija, da bi imel več omenjenih prestižnih nagrad kot Lionel Messi, ki je ta teden prejel sedmo. Toda težko je verjeti Portugalcu, še posebej zaradi zadnjih dogodkov.


Podelitev sicer vsako leto razdeli ljubitelje nogometa in letos ni bilo nič drugače. Tako je nek navijaški profil na enem od družbem omrežju zapisal svoje nestrinjanje z letošnjim zmagovalcem Messijem.


"In kdo je dobil nagrado? Messi, seveda. Ki je osvojil zgolj kraljevi pokal z Barcelono. Proti Realu ni dosegel gola od trenutka, ko je tega zapustil Cristiano. Ni ga bilo videti niti na eni veliki tekmi v tej sezoni. Osvojil je Copo Americo, ki naj bi potekala enkrat na štiri leta. Zadel ni niti v polfinalu niti v finalu. In hkrati je njegova individualna sezona pri PSG-ju slaba," so med drugim zapisali na nekem Instagram profilu, ki so ga ustvarili navijači CR7, ki so kakopak zahtevali, da nagrado prejme nogometaš Manchester Uniteda.

"Vedno najdejo način, da Cristianu vzamejo priznanje, čeprav je povsod, kjer igra, najbojši strelec. Za Messija pa je to popolnoma drugačen. Lahko ima slabo sezono, a se vedno najde način, da mu nagrado podelijo. Kraja! Umazanija! Sramota! Preprosto žalostno. Kdor je videl, je videl. Vsi, ki so dovolj pametni, vedo, kdo si je nagrado zaslužil. Sprejeti nagrado, ki si je ne zaslužiš, je lažna sreča brez ponosa. Ne glede na vse, bo CR7 vedno ostal najboljši v zgodovini," so se zapisali.

In, kaj je dvignilo toliko prahu? To, da se je na za zapis odzval tudi Portugalec sam in zapisa: "Dejstva" in temu dodal še dvignjen palec ter tako še bolj razburkal že tako vrele vode.

Članki iz rubrike