kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
17 02.12.2021 08:07:03

NZS POZOR, zdaj gre ZARES! Bo Matjaž Kek vendarle sedel na klop VELIKANA!? To je ...

Martin Metelko
Kako se bodo odločili?

Slovenskega selektorja Matjaža Keka se že nekaj časa povezuje z odhodom s klopi slovenske reprezentance. V zadnjem obdobju so zelo vroče postale govorice, da si izkušenega strokovnjaka na vso moč želijo pripeljati modri iz Zagreba. Zanimivo, govorice so se začele pojavljati še takrat, ko je Dinamo imel trenerja, toda stolček Damirja Krznarja se je nevarno majal že kar nekaj časa. 

Zagrebčani pod Krznarjevo taktirko niso izpolnili svojega potenciala. In ko so včeraj na domačem igrišču izpadli v četrtfinalu pokalnega tekmovanja proti Rijeki (1:3), je bilo vsega konec. Krznar je odstopil s svojega položaja, čeprav so ga želeli pri Dinamu prepričati, da naj ostane vsaj še za veliki prvenstveni derbi proti Hajduku, ki bo na sporedu v nedeljo na Maksimiru. 

Krznar se ni dal in Dinamo je tako začel z iskanjem novega trenerja. Zagrebčani so se sicer odločili, da bo do konca jesenskega dela na klopi članskega moštva sedel donedavnega šef mladinske šole modrih Željko Kopić. Zanimivo, Kopić je bil v preteklosti tudi trener Hajduka, na položaju vršilca dolžnosti glavnega trenerja Dinama bo tako debitiral na največjem hrvaškem derbiju in hkrati na obračunu proti svojemu nekdanjemu klubu. Po koncu jeseni se bodo veljaki Dinama znova sestali in se odločili, komu bodo zaupali trenersko palico za spomladanski del sezone. Ni vrag, da se ne bodo znova spomnili na svojo dolgoletno željo - Matjaža Keka. Krznarjev odstop je seveda tudi opozorilo za NZS, čeprav tako predsednik NZS Radenko Mijatović kot Kek sam zatrjujeta, da bo slovenski selektor podaljšal pogodbo in ostal še nekaj časa na čelu reprezentance. Njegov odhod v Dinamo je tako malo verjeten, a nikdar ne veš. Klic Dinama je vsekakor izjemno mamljiv ... 

Članki iz rubrike