Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2021 05:48:42
Deli članek:

Sodnik, je to POŠTENO?!? Zlatana zmerjali s CIGANOM, nato pa KAZEN, ker je navijačem Rome...

Profimedia

Zlatanu Ibrahimoviću je skandiranje s tribun prišlo do živega.

Včeraj sta se v serie A pomerila Roma in Milan, osrednja figura tekme je bil Zlatan Ibrahimović. Veteran je zabil prvi gol za goste iz prestolnice Lombardije, nad njim je bil storjen tudi prekršek za enajstmetrovko, iz katere je v polno meril Franck Kessie. Ibrahimović je ob doseženem zadetku sicer prejel tudi rumeni karton, ob tem pa je zanimivo, zakaj. Sodnik Maresca mu ga je pokazal, ker naj bi Šved nešportno provociral navijače Rome. Toda …

Toda ob tem je dejstvo, da se je Ibrahimović zgolj odzval na provokacije, ki jih je bil deležen od prve minute dalje. Domači navijači so mu ves čas žvižgali in ga neprestano zmerjali z napevi, da je – cigan! »Sei uno zingaro! Ti si cigan!« je odmevalo na Olimpicu. Ibrahimović pa, ko je dal gol … Z rokama je dal pristašem Rimljanom vedeti, naj kar nadaljujejo, kar počnejo. On jim je tako ali tako vrnil z golom. In dobil rumeni karton … Bizarno, kajne?

Pa še tole: neuničljivi Ibrahimović se je v Rimu razveselil že svojega - verjeli ali ne - 400. ligaškega gola v karieri!