Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2021 10:11:08
Deli članek:

KAJ PA TOLE?! Pregovorno varčni BAYERN je pripravljen podreti VSE REKORDE, da ga pripelje

Reuters

Bayern bo segel globoko v žep.

Potem ko je Hansi Flick jasno izrazil željo, da po koncu sezone zapusti Allianz Areno, Bayern išče novega trenerja. Kandidat številka ena je mladi, komaj 33-letni Julian Nagelsmann, ki si je trenersko ime ustvaril na klopi Hoffenheima, zadnji dve sezoni pa vodi Leipzig.

Nagelsmann, za katerega naj bi se sicer zanimal tudi Tottenham, je v preteklosti dejal, da si želi nekoč voditi bavarskega velikana. Zdi se, da je ta nekoč zdaj pred vrati, bo pa moral Bayern globoko seči v žep, da bo prestop požegnal tudi Leipzig. Dobro obveščeni Bild tako denimo piše, da Leipzig na račun odškodnine zahteva kar 30 milijonov evrov. To bi bila rekordna odškodnina za trenerja, kar dvakrat več, kot je Chelsea plačal za Andrea Villas-Boasa.

Bayern je (za zdaj) pripravljen plačati 20 milijonov, 15 fiksno plus 5 v različnih dodatkih. Leipzig je pred dvema letoma Hoffenheimu za mladega strokovnjaka odštel pet milijonov evrov. Kakorkoli že, Nagelsmann se je bojda že odločil, pogajanja med kluboma pa se nadaljujejo.

Profimedia