Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2021 09:21:36
Deli članek:

V sporu Čeferin – Perez se je oglasil tudi legendarni Zinedine ZIDANE: Njegove besede OSUPNILE MNOGE!

Profimedia

Besede Zinedina Zidana še kako odmevajo.

Trener Reala iz Madrida in eden najboljših nogometašev vseh časov Zinedine Zidane se pred prvo polfinalno tekmo lige prvakov med svojim klubom in Chelseajem ni mogel izogniti vprašanjem o superligi, katere ustanovitelj je bil njegov predsednik Florentino Perez, in fiasku, ki ga je to tekmovanje doživelo, še preden je sploh zaživelo. 

Španske novinarje je zanimalo, kaj poreče Zidane na dejstvo, da bi lahko bil Real Madrid ostro kaznovan zaradi nepokorščine svojega predsednika in da bi ga lahko morda celo doletela kazen izključitve iz lige prvakov za naslednjo sezono. "Absurdno je razmišljati o tem, da bi nas izključili iz lige prvakov. Na ostale zadeve nimam vpliva, ne morem jih nadzorovati, vendar je moje mnenje, da bi vsi v naslednji sezoni radi gledali v ligi prvakov tudi Real Madrid," je dejal Zinedine Zidane. 

Nato pa presenetil mnoge, ker se ni javno postavil na stran svojega šefa Florentina Pereza, s katerim ima odličen odnos še iz časov, ko je bil igralec kraljevega kluba. "Predsednik ve, kaj se skriva v mojem srcu. Pripravljamo se na tekmo s Chelseajem. Ne gre za to, da nas druge stvari ne bi zanimale, toda zdaj ni primeren čas, da bi se pogovarjali o čemerkoli drugem," je povedal Zidane.