stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
2 20.02.2021 18:46:52

Kaj se dogaja z ATELTICOM?! JAN OBLAK prejel NEVERJETEN ZADETEK (video)

Profimedia
Nogometaši Atletico Madrida so v 24. krogu španskega prvenstva doživeli nov spodrsljaj. Na domačem stadionu Wanda Metropolitano so izgubili z Levantejem z 0:2. Ob zmagi Real Madrida na večerni tekmi z Valladolidom bi se njihova prednost na vrhu razpredelnice stopila na vsega tri točke.

Jan Oblak je tako doživel drugi poraz v sezoni LaLige oziroma prvega po enajstih tekmah v španskem prvenstvu brez poraza. Atletico Madrid je na zadnjih štirih tekmah dosegel le eno zmago; remiziral je doma s Celta Vigo, z Levantejem pa je v štirih dneh (najprej v zaostali tekmi 2. kroga) iztržil le točko oziroma skupno izgubil 1:3.

Nogometaši iz Valencie so le dvakrat sprožili na vrata Jana Oblaka. V 30. minuti je Ločan klonil po strelu Joseja Moralesa z roba kazenskega prosta, ki je do mreže dvakrat spremenil smer, drugi zadetek pa so gostje dosegli na prazna vrata, ki jih je Oblak zapustil v 95. minuti ob iskanju izenačujočega zadetka.



Izbranci Diega Simeoneja imajo ob enakem številu tekem kot Real Madrid šest točk prednosti pred aktualnimi prvaki, Barcelona, ki ima tekmo manj (nedelja 14.00 proti Cadizu), zaostaja devet točk, Sevilla, ki bo tekmo 24. kroga igrala v ponedeljek, pa deset.

Niz neuspehov je slaba spodbuda za Atletico Madrid pred odločilnim delom sezone. V torek, 23. februarja, ga čaka nastop v osmini finala lige prvakov proti Chelseaju, v naslednjih dveh krogih španskega prvenstva pa se bo pomeril v gosteh z Villarrealom in doma z Real Madridom.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike