callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Pokukajte v zakulisje najbolj fatalnega večera (20) Njena.si

Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

STA
STA
0 30.01.2021 19:19:20

KAKŠEN UDAREC za Real! Tega nihče ni pričakoval!

Reuters
Nogometaši Real Madrida so znova razočarali svoje zveste privržence.

V zadnjih desetih dneh so izgubili v španskem superpokalu, se poslovili od kraljevega pokala, danes pa so doživeli še hud udarec v boju za ubranitev naslova v španskem prvenstvu. Na domačem stadionu so izgubili proti Levanteju z 1:2. Real Madrid je doživel tretji poraz doma v devetih tekmah LaLige oziroma četrtega v sezoni v španskem prvenstvu ali osmega v vseh tekmovanjih.


Izbranci trenerja Zinedina Zidana, ki zaradi virusne okužbe ni bil na klopi, ostajajo na drugem mestu, zaostanek za vodilnih Atleticom iz Madrida, ki ima dve tekmi manj, pa ostaja sedem točk. Tretja je Sevilla, ki ima po današnji zmagi z 2:0 proti Eibarju točko manj od Real Madrida, na četrtem mestu s tremi točkami manj aktualnih prvakov pa je Barcelona, ki bo v nedeljo zvečer gostila Athletic Bilbao.

Real Madrid je proti Levanteju več kot 80 minut igral z igralcem manj, saj je Militao že v osmi minuti dobil rdeči karton. Vseeno so domači v 13. minuti povedli po hitrem protinapadu Marca Asensia. Gostje, ki so doslej le petkrat zmagali in so se s tremi točkami utrdili na sredi razpredelnice, so izenačili v 32. minuti po zadetku Joseja Luisa Moralesa, zmagoviti gol pa je v 78. minuti zabil Marti Roger. Slednji je v 64. minuti zapravil še enajstmetrovko.

Članki iz rubrike