callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

ravna zemlja Njena.si

Nenavaden šov: Tekmovalci bodo dokazovali, da je ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 30.01.2021 14:19:38

Dinamo ima na mizi SKORAJ 20 milijonsko ponudbo za IGRALCA, ki je bil še nedolgo tega - REZERVA!

Jurij Kodrun
Kako jim to uspe?

Če gre verjeti Sportskim Novostim, potem bi se lahko Dinamo že v naslednjih dneh podpisal pod nov izjemen prestop. Zagrebčani naj bi imeli namreč na mizi ponudbo za jeseni svojega zelo vročega nogometaša Lovra Majerja, ki je leta 2018 na Maksimir za kar 2,5 milijona evrov prišel iz zagrebške Lokomotive. Dinamova desetica je imela sicer po vrnitvi v Dinamo (gre namreč za otroka hrvaškega prvaka) velike težave, nikakor se ni uspela prebiti v začetno enajsterico, bivši trener Zagrebčanov Nenad Bjelica mu ni preveč zaupal.

Šele v letošnji sezoni je Majer postal nezamenljiv člen začetne enajsterice Dinama, igral je odlično in si v malce več kot pol leta tako zelo dvignil ceno, da bi lahko zdaj postal eden najdražjih prodaj Dinama. Kot poročajo Sportske Novosti naj bi namreč Zagrebčani imeli na mizi izjemno ponudbo za svojega napadalno usmerjenega vezista. Francoski velikan Marseille je zelo zagrizel za svetlolasega 23-letnika, ki bi ga lahko konec marca videli tudi v dresu mlade hrvaške reprezentance na Euru, ki ga bosta skupaj gostili Slovenija in Madžarska.

Marseille je po poročanju SN-ja Dinamu najprej ponudil 8 milijonov evrov odškodnine, kar so modri iz hrvaške prestolnice zavrnili. Potem so ponudili 10 milijonov evrov, toda tudi to ponudbo naj bi Dinamo zavrnil. Zdaj naj bi Marseille ponudil 12 milijonov evrov, ob tem še 4 milijone evrov v bonusih in tudi odstotke od naslednje prodaje in to je ponudba, o kateri Dinamo resno razmišlja, da bi jo sprejel. Gre za sanjsko ponudbo. Zakaj je Dinamo še ni sprejel? Sportske Novosti pišejo o tem, da so Zagrebčani v precepu predvsem zato, ker bijejo ostro bitko z Osijekom za naslov državnega prvaka. Če bi imel Dinamo malce večjo prednost, potem bi Lovro Majer zdaj najverjetneje že bil na poti v Marseille. Ker imajo pred Osiječani zgolj tri točke naskoka, so Zagrebčani v precepu: Prodati svojega virtuoza in mastno zaslužiti ali ga zadržati v klubu vsaj do konca sezone, v boju za naslov prvaka?

Članki iz rubrike