evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
1 30.01.2021 19:07:06

GROMOZANSKE težave MURE! Udarila je korona, razsežnost okužb je ŠOKANTNA!

nsmura.si
Črno-beli ne bodo igrali s Šahtarjem, toda odpoved tekme je za Prekmurce trenutno še najmanjši problem.

"Vse je bp," je še v petek osrednji del zimskih priprav murašev v Lari ocenil Ante Šimundža, toda medtem se je vse spremenilo. Sobota je za Prekmurce v trenutku postala dan iz najhujših nočnih mor, na kaj takega nihče med črno-belimi ni upal niti pomisliti.

V pričakovanju predvidene prijateljske preizkušnje s kombinirano zasedbo Šahtarja iz Donjecka so igralci opravili testiranje na covid-19, rezultati pa so postregli s katastrofalno razsežnostjo, pozitivnih je bilo kar 8 izvidov! Da, prav ste prebrali – 8! Na takšen šok kakopak ni bil pripravljen nihče, prva logična posledica je bila seveda odpoved dvoboja z ekipo ukrajinskega velikana. Ampak to je v tem trenutku vendarle še najmanjši problem, nastale razmere so neprimerno večji. Gromozanski!

Do zdaj opravljeno delo se je v veliki meri izničilo, poleg tega so se črno-beli prisiljeni soočiti z velikim logistčnim zalogajem. Vsi s pozitivnim testom bodo morali naslednja dva tedna bržkone ostati v karanteni v Turčiji, v ponedeljek se bo v domovino skoraj gotovo vrnila zdesetkana odprava. Hkrati je negotovo, ali bo Mura 11. februarja s tekmo proti Taboru lahko začela drugi del prvenstva ...

"Z zaključka priprav moramo žal poročati o neprijetnih novicah. Redno testiranje pred tekmo s Šahtarjem je pokazalo več pozitivnih testov v taboru Mure. Tako je bila odrejena izolacija v hotelu za igralce Nina Koutra, Stanišo Mandića, Filipa Kosija, Klemna Šturma, Lana Erjavca, Kaija in Tia Cipota ter maserja Tadeja Kusterja. Zaradi nastale situacije smo tekmo s Šahtarjem odpovedali. V nastali situaciji ravnamo skladno z navodili turških zdravstvenih služb in oblasti, s katerimi usklajujemo vse nadaljnje postopke, ki sledijo," je v izjavi za javnost zapisali pri soboškem prvoligašu.

Članki iz rubrike