državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 29.11.2020 10:56:57

Haha, kakšen KRALJ! Kek o BREZPLAČNEM BUREKU Olimpija in domačem Mariboru: Super fora. Zanimivo, v Mariboru ...

Slovenskemu selektorju se je zdela poteza gostilne s hitro prehrano nadvse zanimiva.

Po zadnjem uspehu slovenske nogometne reprezentance, ki se je uvrstila v višji rang lige narodov, je bilo v slovenski javnosti zaznati kar precejšnje navdušenje. Največ zaslug gre kakopak selektorju Matjažu Keku, ki je Slovencem vrnil upanje, karizmatični Štajerec je nadvse priljubljen na vseh koncih Slovenije. Tudi v prestolnici, kjer pa so se mu v gostilni s hitro prehrano poklonili na prav poseben način.

Okrepčevalnica Olimpija Burek iz slovenske prestolnice je slovenskemu selektorju ponudila dosmrtno brezplačen burek, Keku pa se je ta ideja zdela nadvse zanimiva. "Nisem še šel, bom pa vsekakor šel. Ker to je prava poteza, to je pravi pristop k nogometu, ki se sprehaja skozi rivalstvo, odmevne domislice, tudi šale. Obljubim, da si ne bom naročil vijoličnega, verjetno tak ne obstaja – lahko pa povem, da imam precej rajši sirovega. Zagotovo bom šel tja," je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipa SN povedal Kek in v smehu dodal, da v Mariboru česa takšnega ni doživel. "Nisem se zahvaljeval po družbenih omrežjih, ker to ni moj slog in nočem biti del tega, se pa na tem mestu vsekakor zahvaljujem. Super fora, odlično so se znašli. Zanimivo, v Mariboru mi niso nič podarili, nič vijoličnega nisem dobil … Šalim se, naj mi nihče ne zameri. Mi je pa bila gesta res všeč. Zavedam se, da gre za premeteno promocijo, a če je nekdo tako pameten, da se jo gre na tak način, si jo tudi zasluži," je še dejal Kek.

Celoten intervju z Matjažem Kekom si lahko preberete samo v tiskani izdaji Ekipe SN, ki je dostopna tudi na TRAFIKA24.SI

Značke: kek, reprezentanca

Članki iz rubrike