Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 29.11.2020 09:10:57

Saj to ne more biti res ... Velika okrepitev Reala spet na stranskem TIRU?! Nova poškodba HAZARDA!

Eden Hazard se vse od prihoda k Realu muči s poškodbami.

Lansko poletje je Eden Hazard iz vrst Cheseaja k Realu prestopil kot velika okrepitev. Belgijski nogometaš naj bi bil del prenove Reala, nosilec igre galaktikov, a do tega trenutka rekordno visoke odškodnine, ki so jo do zdaj plačali Madridčani, še ni upravičil. Ne zaradi tega, ker bi bila sporna njegova kakovost, ampak zaradi dejstva, da ima velike težave s poškodbami. Najprej mu je večino lanske sezone nagajal gleženj, letos je kar nekaj tekem izpustil zaradi poškodbe mišice, eno tekmo je denimo izpustil zaradi okužbe s koronavirusom ... zdaj pa nov šok.

Sobotni dvoboj z Alavesom, ki ga je Real nepričakovano izgubil z 1:2, je belgijski reprezentant zapustil že po samo 28 minutah igre. Razlog? Nova poškodba! Po poročanju vedno dobro obveščene Marce naj bi šlo za težave z mišico, čeprav je trener Reala Zinedine Zidane izrazil upanje, da je šlo zgolj za udarec.

Čas vsekakor ni na strani belgijskega nogometaša in madridskega Reala, pred katerim je nadvse zahteven spored. Že v torek ga namreč čaka tekma v ligi prvakov in gostovanje pri Šahtarju. Dvoboj, ki ga Madridčani ne bodo smeli vzeti z levo roko, saj so se pred tedni že opekli, Šahtar pa je v Madridu slavil s 3:2.

Značke: real, hazard

Članki iz rubrike