stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 30.10.2020 02:00:10

UF, KAKO BOLI! V zadnji minuti, ko je v igro vstopil Slovenec, je ostal BREZ DVEH MILIJONOV! (foto)

Reuters
Stavni listek je bil praktično že dobiten in prinašal je precej denarja, potem pa ...

Takšni so najbolj boleči, ko prav v zadnji minuti zadnjega dvoboja vse pade v vodo, takrat najbolj boli. Ironično, prav Franck Boli, napadalec iz Slonokoščene obale, je z zadetkom v 90. minuti tekme v ligi prvakov med Ferencvarošem in kijevskim Dinamom zagrenil življenje neznanemu stavcu iz Srbije.

Miha Blažič je za Madžare odigral vso tekmo, Benjamin Verbič je za goste v igro vstopil minuto pred izenačujočim zadetkom.



Stavec je na listič uvrstil vseh osem parov sredinih tekem v ligi prvakov. Na tekmi med Basaksehirjem in PSG-jem je stavil iz remija v dvojko, in res je bilo ob polčasu 0:0, na koncu so slavili Parižani. Stavil je tudi na več kot tri zadetke v dvoboju med Krasnodarjem in Chelseajem, bilo je 4:0 za Angleže. Prepričan je bil, da bo nemško-ruski obračun med dortmundsko Borussio in Zenitom ob polčasu neodločen, ob koncu pa bodo domačini uspešnejši, in res je bilo tako. Za dvoboj med Bruggem in Laziom je predvidel remi na polovici in remi ob koncu. Izid 1:1 ob polčasu je obveljal tudi ob koncu. Na derbiju med Juventusom in Barcelono je stavil iz dvojke v dvojko - in zadel, na tekmi med Manchestrom Unitedom in RB Leipzigom pa iz enke v enko - tudi zadel. Uspešen je bil tudi z napovedjo na tekmi med Sevillo in Rennesom - remi ob polčasu in domača zmaga ob koncu. In na koncu je napovedal zmago kijevskega Dinama v Budimpešti. Le sodniški podaljšek ga je ločil od bogatega dobitka in večne slave.

Ob kvoti 24.000 bi mu manj kot 70 centov (preračunano iz srbskih dinarjev) prineslo pribižno dvomiljonski dobitek - natančno 2.112.216 dinarjev. To je 18 tisoč evrov.

Članki iz rubrike