favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 29.10.2020 16:21:32

KAKŠNE BESEDE! Italijanski zvezdnik Messija DVIGNIL V NEBO!

Reuters
Nekdanji dolgoletni italijanski nogometni reprezentant Christian Vieri je izjavil, da je argentinski virtuoz v dresu Barcelone Lionel Messi pravi čarovnik na igrišču in da bo prenehal spremljati nogomet, ko se bo Messi upokojil. "Messi je Harry Potter nogometa, in ko bo nehal igrati nogomet, bom vrgel stran televizor," je dejal Vieri za CBS Sports.

Legenda italijanskega nogometa Vieri, ki je osvojil serie A z Juventusom v sezoni 1996/97, za azzurre pa zbral 49 nastopov, je bil navdušen nad Messijevo predstavo v Torinu.

Messi je v sredo z Barcelono gostoval pri stari dami v ligi prvakov in zmagal z 2:0. Bil je podajalec za prvi zadetek blaugrane, na 2:0 pa je povišal z bele točke.

Pri tem je šestkratni dobitnik zlate žoge za najboljšega na svetu dosegel pet ključnih podaj in 65 uspešnih podaj na tekmečevi polovici.

Nad njegovimi predstavami je bil Vieri očaran. "Videli smo neverjetno Barcelono, ki bi zlahka lahko dosegla tudi šest, sedem golov. Res so igrali fantastično. To je nogomet na povsem drugi ravni," je dejal Vieri za CBS Sports.


"Messi je čarovnik, on je Harry Potter nogometa, in ko bo prenehal igrati, bom vrgel svoj televizor stran. Ne bom več delal za nobeno televizijo, raje bom gledal Netflix, tako je," je še dejal Vieri in dodal: "Ko bo Messi odnehal, ne bo več ničesar za gledati."

Ob tem je dodal, da ne more verjeti, kako je lahko Barcelona pred dnevi v španskem prvenstvu izgubila el clasico proti Realu: "Če ste videli Barcelono igrati sinoči proti Juventusu, potem boste dejali, da ta ekipa ne more letos izgubiti nobene tekme več proti kateremukoli tekmecu. To je nemogoče, glede na to, kako je Barca igrala."

Vieri je dodal, da je resda vsaka tekma drugačna, vendar je Barcelona, ki jo je on ter vsi drugi videl igrati v Torinu, enostavno neverjetna. "Ko imaš v ekipi takšno številko 10 (dres s to številko nosi Messi, op. STA), je to naravnost noro. Škoda je, da na tekmah ni navijačev, kajti ljubitelji nogometa bi si morali takšno ekipo ogledati v živo."

Barcelona je 24. oktobra izgubila el clasico, le tri dni pozneje pa je po dolgem obdobju sporov s ključnimi igralci kluba odstopil predsednik Josep Bartomeu skupaj s celotnim upravnim odborom.

Sedeminpetdesetletnik je bil na predsedniškem položaju pri Barceloni od leta 2014, glasovanje o njegovi nezaupnici pa je bilo predvideno za 1. in 2. november. Opozicija je namreč pred tem zbrala več kot 20.000 podpisov članov za nezaupnico.

Članki iz rubrike