stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 29.10.2020 21:00:44

Stojanovićev Dinamo iz Moskve odnesel točko

Reuters
Slovenski nogometaš Petar Stojanović z Dinamom iz Zagreba še naprej ostaja brez doseženega zadetka. Je pa v evropski ligi drugič remiziral, tokrat s CSKA Moskvo. AEK iz Aten, moštvo drugega slovenskega predstavnika na prvih tekmah današnjega sporeda Žige Lacija, je na domačem stadionu doživel poraz proti angleškemu Leicestru z 1:2.

V skupini G tako AEK ostaja brez točke, 18-letni nekdanji nogometaš Mure pa brez nastopa v evropskih tekmovanjih, potem ko priložnosti ni dobil niti na prvi tekmi skupinskega dela. Za Leicester sta v prvem polčasu zadela Jamie Vardy z bele točke ter Hamza Choudhury, v drugem polčasu je poraz ublažil Šved Muamer Tanković.

V isti skupini je Braga v gosteh premagala ukrajinskega predstavnika Zorjo Lugansk z 2:1 in z Leicestrom zaseda vrh lestvice s šestimi točkami. AEK in Zorja sta z ničlo na dnu.

Dinamo Zagreb, za katerega je Stojanović odigral celotno srečanje, je še drugič zaporedoma v skupini K odigral 0:0. Moskovčani so imeli sicer številne priložnosti za zmago, a je sleherni od 25 strelov zgrešil cilj, ali pa je bil na mestu Dominik Livaković v vratih Zagrebčanov.



S štirimi točkami je na vrhu skupine avstrijski Wolfsberg, ki je v gosteh z 1:4 ugnal nizozemski Feyenoord, CSKA in Dinamo sledita z dvema točkama.

Na preostalih igriščih je presenetljiv poraz v skupini J doživel angleški Tottenham, ki je z 0:1 klonil v Antwerpnu v Belgiji, visoke zmage pa se je v skupini L proti Slovanu iz Libereca veselila Crvena zvezda (5:1). V isti skupini je Hoffenheim v gosteh gladko opravil z Gentom (4:1).

Italijanski Milan je v skupini H upravičil vlogo favorita proti Sparti iz Prage (3:0), medtem ko je francoski Lille v isti skupini na domačem terenu po zaostanku 0:2 iztržil točko proti škotskemu Celticu (2:2).

Članki iz rubrike