kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 24.10.2020 13:48:51

KAAAJ, KAKO!!! Navijači Barcelone SE ŽE 'TRESEJO'! Cristiano Ronaldo PRIHAJA na Camp Nou!

Navijači Barcelone se že 'tresejo'. Od navdušenja, saj komaj čakajo, da bo na njihov stadion spet prišel Cristiano Ronaldo.

Epski dvoboj Messi-Ronaldo je po Portugalčevem odhodu v Juventus le še lep spomin. Toda žreb letošnje lige prvakov je poskrbel, da se bosta najboljša nogometaša zadnjega desetletja srečala že v skupinskem delu tega tekmovanja.

Res je, da je Ronaldo trenutno v samoosamitvi, saj je pozitven na novi koronavirus, tako da je vprašljiv njegov nastop na sredini tekmi, ko bo Barca gostovala v Torinu. Zato pa iz Španije prihajajo informacije, ki navdušujejo svetovno nogometno javnost in še posebej navijače Barcelone.



V zadnji tekmi skupine G bo Juve gostoval na stadionu Camp nou. Zgodilo se bo 8. decembra, katalonska regionalna vlada pa je v javnost lansirala novico, da bo stadion odprt tudi za gledalce. No ja, za omejeno število gledalcev. Zagotovo bo hud boj za vstopnice, saj si vsi želijo biti med peščico srečnežev, ki bodo imeli privilegij še enkrat v živo videti dvoboj teh nogometašev na kultnem objektu. Zgodi se namreč lahko, da bo to Ronaldovo zadnje gostovanje na Camp Nouu ...

"S klubom smo se pogovarjali o postopni vrnitvi navijačev in prišli do zaključka, da bi se o tem morali pogovarjati pred vsako tekmo. V prvi fazi bi na tribune lahko spustili tri do pet tisoč ljudi, pozneje pa bi številko lahko zvišali, če bo epidemiološka situacija to dovoljevala. Mislim, da bi morali pripraviti protokol prav za tekmo lige prvakov z Juventusom," je za španski Sport povedal katalonski generalni direktor za šport Gerard Figueras.

Članki iz rubrike