sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 25.07.2020 09:24:16

Najprej so LEGENDI sporočili, NAJ CRKNE, potem so pripravili SPEKTAKEL na - TRENINGU! (video)

Cropix
Neverjetno dogajanje.

Danes se bo končala tudi hrvaška nogometna liga. In končala se bo zelo dramatično. Resda je Dinamo že zdavnaj osvojil naslov državnega prvaka, toda izjemno napeto je v boju za 2. mesto, ki prinaša kvalifikacije za ligo prvakov. V boju za tako želeno drugo mesto so Osijek, Lokomotiva in Rijeka slovenskega strokovnjaka Simona Rožmana.

Osijek in Lokomotiva, ki v zadnji krog vstopata z 62 točkami na svojem kontu, se bosta danes pomerila med seboj, medtem ko Rijeko, ki je do zdaj zbrala 61 točk, čaka domač obračun z Istro. Ker gre za noro pomemben obračun, so navijači Osijeka naravnost ponoreli, ko je Hrvaška nogometna zveza objavila, da bodo tekme zadnjega kroga odigrane pred praznimi tribunami. Po mestu Osijek so se pojavljali transparenti, ki so žalili (med drugim so mu sporočili, naj crkne) legendarnega hrvaškega napadalca Davorja Šukera, zdajšnjega predsednika HNS-ja in oba brata Mamić.

Jasno, navijači Osijeka so razjarjeni, ker ne bodo mogli pomagati svojim ljubljencem v boju za naslov prvaka, Osijek bo torej Lokomotivo gostil pred praznimi tribunami. Vseeno so navijači Osijeka svojim nogometašem pokazali, da stojijo za njimi. Obiskali so namreč petkov trening in - pripravili spektakel. Z glasnim navijanjem, baklami in vsem, kar spada zraven ... Vse skupaj si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Če se vam videoposnetek ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ.

Članki iz rubrike