sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
8 25.07.2020 08:24:51

SENZACIONALNO!? Lionel Messi ZAPUŠČA BARCELONO!? In se seli v ... GOVORICA, ki je ZATRESLA SVET!

Reuters
Bi se lahko zgodilo nekaj nepredstavljivega?

Da Lionel Messi v Barceloni ni več najbolj srečen, ni nobena skrivnost. Jezijo ga predvsem ljudje iz uprave, še najbolj predsednik kluba Josep Maria Bartomeu, ki je z nekaterimi zares nerazumljivimi odločitvami Katalonce stal že kar nekaj lovorik.

Navkljub Messijevemu nezadovoljstvu pa si nekako ne znamo predstavljati, da bi Argentinec zapustil Camp Nou in svojo kariero nadaljeval drugje. A zdaj so se najprej španski, nato pa tudi italijanski mediji razpisali, da bi se lahko zgodilo prav to.

Po poročanju omenjenih medijev, bi Messi lahko v naslednji sezoni igral v - serie A! Torej tam, kjer igra njegov najhujši rival, Cristiano Ronaldo. A argentinski čarovnik naj ne bi oblekel črno-belega dresa stare dame iz Torina, temveč črno-modrega iz Milana, Interja! Milanski klub je znan po tem, da je imel skozi zgodovino v svojih vrstah vedno veliko Argentincev in jasno je, da bi si pri Interju zelo želeli Messija videti v svojih vrstah.

Govorico je sicer sprožilo dejstvo, da se je Messijev oče in njegov agent Jorge preselil v Milano, kjer si je kupil hišo. To je bilo dovolj, da so začeli mediji razglabljati o tem, da naj bi Messi odšel iz Barcelone na Apeninski polotok, čeprav je odločitev Jorgeja Messija, da se preseli v Italijo, bolj ali manj povezana zgolj s precej bolj ugodno davčno zakonodajo pri naših zahodnih sosedih, kot je to primer v Španiji.

A hkrati drži tudi to, da bi si tudi Lionel Messi, ki je imel v preteklosti težave zaradi utaje davkov, želel bolj ugodne davčne zakonodaje. Navsezadnje je bila ugodna davčna zakonodaja eden izmed razlogov, da se je Cristiano Ronaldo odločil Madrid zamenjati za Torino. Vseeno je treba to govorico vzeti z veliko mero rezerve, v tem trenutku je namreč zares malo verjetno, da bi Messi zapustil Barcelono, še toliko manj pa, da bi se ob morebitnem odhodu odločil za klub Samirja Handanovića ...

Članki iz rubrike