nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.07.2020 17:09:31

RAIOLA - AL CAPONE?!? Agent je na mizo položil 10 milijonov, da se je povezal s slavnim gangsterjem (FOTO + VIDEO)

Eden najbolj znanih nogometnih agentov Mino Raiola je spet opozoril nase.

Nizozemec z italijanskim poreklom je pri 52 letih zahvaljujoč milijonskim prestopom, ki jih ustvaril, bogataš. S svojim bančnim računom se zlahka primerja z najbogatejšimi nogometaši. In zna uživati, življenje zajema z veliko žlico, rad ima to vlogo ...

Domala v vsakem prestopnem roku se uspe podpisati pod enega večjih prestopov, minulo zimo je tako norveškega čudežnega dečka Erlinga Haalanda iz RB Salzburga preselil v Borussio iz Dortmunda. Pred tem pa, če omenimo le najbolj donosne posle - Paul Pogba je pred štirimi leti za 105 milijonov prestopil iz Juventusa v Manchester United, leto dni pozneje je Romelu Lukaku za 85 milijonov dres Evertona zamenjal za dres rdečih vragov, lani pa se je Matthijs de Ligt za 75 milijonov iz Ajaxa preselil k stari dami.

Raiola je v svoji karieri sicer dobro služil predvsem s prestopi Zlatana Ibrahimovića in Maria Balotellija - dveh kontroverznih nogometašev, pravzaprav takšnih osebnosti, kot je on sam.

Nedavno pa je na sebe opozoril z nakupom prav posebne vile na Floridi. Za 10 milijonov dolarjev je namreč kupil luksuzno hišo, v kateri je nekdaj živel najbolj znan mafijec vseh časov Al Capone. Gotovo bi si lahko privoščil novejše in predvsem modernejše domovanje, a bržčas je želel prav to, verjetno je začutil prav posebno vez z najbolj iskanim gangsterjem v ZDA - človekom, ki je obogatel s preprodajanjem alkohola v času prohibicije.

raiola hisa 1

Značke: mino-raiola, hiša, miami

Članki iz rubrike