901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
1 08.07.2020 13:51:10

Marca se je spravil nad navijača, zdaj pa dočakal OSTRO KAZEN: Eric Dier bo za ta incident pošteno plačal!

Vezni igralec londonskega Tottenhama Eric Dier je dobil prepoved štirih tekem, ob tem pa mu je angleška nogometna zveza FA izrekla še denarno kazen v višini 40.000 funtov (44.000 evrov). Razlog za kazen je plezanje čez sedeže na tribuno, da bi se po tekmi marca soočil z navijačem, ki ga je menda užalil, poročajo angleški mediji.

Incident se je zgodil 4. marca, potem ko je Norvich izločil Spurs iz pokala FA. "Igralec Tottenhama je priznal, da so bila njegova dejanja ob zaključku tekme proti Norwich Cityju v pokalu FA neprimerna, vendar je zanikal, da bi lahko šlo za ogrožanje navijača," so sporočili.

"Nato je neodvisna nadzorna komisija ugotovila, da je bilo Ericovo dejanje grožnja navijaču, zato smo ga kaznovali in mu izrekli opomin," so sporočili.


Šestindvajsetletni angleški reprezentant se je po tekmi, ki jo Tottenham izgubil po izvajanju najstrožjih kazni, povzpel več vrst na tribuni stadiona Hotspur, da bi se vmešal v navijaški prepir. Takrat je trener Spurs Jose Mourinho dejal, da je navijač Dierja po tekmi užalil.

"Eric Dier je naredil nekaj, česar profesionalci ne smemo narediti, a v takih okoliščinah bi to naredil vsak izmed nas," je takrat dejal Portugalec.

Kot je sam Dier povedal, se je navijač znesel nad njegovim bratom, on je pa skočil na tribuno, da bi pomagal bratu. Policija proti nogometašu ne bo ukrepala, saj ni prišlo do telesnega stika nogometaša in navijača.

Značke: nogomet, anglija, kazen

Članki iz rubrike