Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 08.07.2020 14:01:17

Jakirović napovedal SPREMEMBO: Na zahtevno gostovanje BREZ TREH POMEMBNIH, drugi z manjšimi poškodbami ...

Grega Wernig
Pred Mariborom je zahtevna preizkušnja, saj ji bo če v četrtek stal nasproti stal tekmec, ki mu je v letošnji sezoni odščipnil štiri točke.

Tabor jo je v letošnji sezoni že pošteno zagodel Mariboru, skupno mu je odščipnil tri točke, že v četrtek pa bodo imeli vijoličasti priložnost za poravnavo računov. Na zadnjem gostovanju v Sežani so vijoličasti izgubili s kar 1:4, letošnjega februarja je bil v Ljudskem vrtu rezultat 0:0. Kako bo v Sežani tokrat? Trener Maribora Sergej Jakirović je že napovedal nekatere spremembe.

"Morali se bomo prilagoditi, tudi nekaj spremeniti. V igri in začetni enajsterici. Tabor je izrazito domačinska ekipa, zaradi igrišča, vremenskih razmer, toda vse ekipe so tam igrale in ne glede na okoliščine se naš cilj ne spreminja. Moramo najti pot do zmage, delamo vse, da osvajamo točke in nadaljujemo boj za 1. mesto," je pred dvobojem v Sežani dejal Jakirović in spregovoril tudi o odsotnih: "Kronaveter in Klinar sta začela v torek s treningi z moštvom, za nastop bo še prezgodaj. Prav tako še ni z nami Rajčevića, tudi nekateri drugi fantje imajo manjše težave z udarci, lažjimi poškodbami in o potnikih v Sežano se bom odločil po zadnjem treningu. Imam sladke skrbi pri sestavi moštva, saj je prisotna delovna vnema, dobra energija in igralci, ki dobijo priložnost, jo izkoristijo na najboljši način. Če bo kdo v tem ritmu preutrujen, bomo posegli po določenih rotacijah. Ne bomo pa preračunljivi, spoštujemo vrstni red tekem. Zanima nas le vsaka naslednja tekma, o Celju bomo razmišljali med vračanjem iz Sežane."

Značke: maribor, prva-liga

Članki iz rubrike