901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 08.07.2020 14:26:37

Griezmann kot del odškodnine ZA NEYMARJA? Tu so VSE PODROBNOSTI!

Profimedia
Antoine Griezmann se v Barceloni ne počuti najbolje.

Nič čudnega, ko pa mu Quique Setien ne zaupa in mu posledično močno omejuje minutažo, poleg tega ne igra na svoji poziciji, saj to zaseda Lionel Messi. Podobno je tudi na drugi strani, klub ni zadovoljen s Francozovim učinkom, zato naj bi ga želel 'poslati' drugam. Vseeno pa Katalonci verjetno zanj ne bodo dobili toliko denarja, kolikor so ga vanj vložili prejšnje poletje in tu nastane težava.


Zato se Katalonci bojda navdušujejo nad tem, da bi Griezmanna lahko uporabili kot del odškodnine za Neymarja. V PSG-ju pa bi bili sposobni Francozu ponuditi podobno pogodbo, kot jo ima zdaj, medtem ko tega drugje verjetno ne bi dobil.

Griezmann naj bi bil proti temu scenariju, saj ne želi zapusiti Barcelone. Če bi že moral iti, pa bi se najraje preselil v Anglijo. Ker se govori marsikaj, je igralec po poročanju L'Equipa zahteval, da se klub izjasni okoli njegove usode. Tako se je z odgovornimi sestala kar nogometaševa sestra, ki opravlja vlogo njegove zastopnice. Športni direktor Eric Abidal ji je dejal, da Barcelona še vedno resno računa na svojega napadalca. Vseeno pa ostaja vprašanje, kaj to pomeni in ali se bo Griezmannov status v ekipi res izboljšal do te mere, da bo v Barceloni (končno) zadovoljen.

Članki iz rubrike