oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 08.07.2020 12:39:30

NORE IZJAVE norega Ibrahimovića! Navijači se sprašujejo, kaj je želel povedati MED VRSTICAMI?

Profimedia
Kontroverzni Zlatan Ibrahimović je blestel na sinočnjem derbiju italijanskega prvenstva.

Šved je z uspešno izvedeno enajstmetrovko sredi drugega polčasa zmanjšal zaostanek Milana za Juventusom (1:2) in s tem opogumil svoje soigralce, da so v nadaljevanju povsem razbili aktualne prvake (4:2).

Potem ko si je po doseženem zadetku iz enajstih metrov privoščil Cristiana Ronalda, je po tekmi dvigoval prah z izjavami. Te nore izjave, pod katere se lahko podpiše le Zlatan, so na škornju in tudi širše dvignile ogromno prahu.



"Star sem, to ni skrivnost. A leta so le številka. Dobro treniram, tako da smo se dogovarjali, da bi lahko igral nekoliko več. V vsakem primeru želim pomagati ekipi. Sem predsednik, igralec in trener v eni osebi, plačujejo pa me le za igranje. To ni v redu (smeh)," je v smehu razlagal Šved. Potem se je v svojem slogu povzdignil do nega: "Mislim, da so vsi v Milanu zelo srečni. No, če bi bil tu že od prvega dne prvenstva v septembru, bi osvojili Scudetto."

Ibrahimović ima 38 let, oktobra bo upihnil še eno svečko več. Od vrnitve v Milan sredi sezone je na 13 tekmah dosegel šest zadetkov. Navijači 'rossonerov' se sprašujejo, ali bo ostal v ekipi. "Bomo videli. Pred menoj je še en mesec uživanja, potem pa ... ne moremo vedeti. Žal mi je navijačev, morda so to tekme, ko bi me lahko še zadnjič videli v živo na delu. To je nenavadna situacija. Lahko bi se z nami zabavali na San Siru. A mi smo profesionalci in opravljamo svoje delo. A ponavljam: morda so to zadnje tekme ... berite med vrsticami. Uživam v nogometu. Po prvi poškodbi sem šel v ZDA, da sem igral in se spet počutil živega. Zdaj še vedno želim igrati, dobro se počutim, a pri 38 letih nimam več fizične kondicije, kakršno sem imel prej. Torej, na igrišču ne morem početi, kar sem počel prej. Vendar vseeno lahko naredim razliko in rad pomagam klubu do dobrih rezultatov."

Članki iz rubrike