Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2020 02:07:19
Deli članek:

HAHAHA! Ronaldo se je spravil na Ibrahimovića, potem pa DOBIL PORCIJO direktno v obraz (FOTO + VIDEO)

Profimedia

Sinočnji spektakel v Milanu je postregel še s svojevrstnim obračunom med Cristianom Ronaldom in Zlatanom Ibrahimovićem.

Šved z bosanskimi koreninami nikoli ni skoparil s kritikami na račun Ronalda. Zlatan je pač Zlatan in je vselej brez dlake na jeziku, tako je večkrat na glas povedal, da je pravi Ronaldo le brazilski Ronaldo.

Njun sinočnji neposreden obračun je vrhunec dosegel v 62. minuti srečanja pri rezultatu 2:0 za Juventus. Sodnik je dosodil kazenski strel za domače, žogo pa si je na enajstih metrih od gostujočih vrat pripravljal Ibrahimović. Portugalec ga je želel zmesti, mu načeti samozavest, zato je svojemu vratarju Poljaku Szczesnyju na glas dejal: "Poznaš ga, zaustavi ga!"

Na praznem stadionu so provokacijo seveda slišali vsi, tudi Ibrahimović, ki pa se ni pustil zmesti. Žoga je odletela v vraterjev desni kot, Szczesny pa je krenil v levo. Šved je Portugalcu namenil ubijalski pogled in nasmeh naslade obenem. Užival je.

Profimedia


To je bil začetek preobrata, takoj po izenačenju štiri minute pozneje je Ibrahimović zapustil zelenico in na klopi Ronaldu poslal še eno zgovorno sporočilo - z rokami pred ustmi mu je želel povedati, da vedno preveč govori. Do konca so domačini še dvakrat zatresli mrežo gostov in tako prizemljili aktualne prvake (4:2).