Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2020 11:02:08
Deli članek:

IZPRIJENO! Reprezentant šokiral: Skupina mladeničev je POSILILA mojo kravo! Poglejte! (video)

Šokantno.

Miguel Borja, občasni kolumbijski reprezentant, ki je s Kolumbijo zaigral tudi na svetovnem prvenstvu leta 2018 v Rusiji, je šokiral s svojo izpovedjo. Zdajšnji član kluba Junior iz Barranquille, kjer igra kot posojen nogometaš brazilskega velikana Palmeirasa, je v svet poslal zares šokanten posnetek, na katerem povsem nebogljena leži ena izmed njegovih krav.

"Pred nekaj dnevi je do te krave prišla skupina mladeničev. Posilili so jo, maltretirali in pustili tako nebogljeno ležati. Verjamemo v boga in upamo, da ji bo bog pomagal pri ozdravitvi," je v videoposnetku dejal Borja. "Vidite lahko, da že osem dni samo tako nebogljeno leži," je še dejal Borja, ki poskuša kravo hraniti in ji daje piti.

Kot je pojasnil Borja, naj bi to izprijenost storili mladeniči, ki večino svojega časa preživljajo na ozemlju Rosaria in Virgila Vargasa, se drogirajo in mislijo, da so kralji tega ozemlja. "Čas je, da se to spremeni, da se posvetijo iskanju Jezusa in izkoristijo ta čas za nekaj produktivnega," je še dodal kolumbijski napadalec.