Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
3 13.04.2020 09:38:24

SELEKTORJEV odgovor PREDSEDNIKU: po kritikah se je oglasil KEK in razkril, kaj meni o ČEFERINOVIH besedah!

alesfevzer.com
Matjaž Kek se je odzval na besede Aleksandra Čeferina.

Intervju z Aleksandrom Čeferinom, ki je bil pred tednom dni objavljen v tiskani izdaji Ekipe SN in ki si ga lahko preberete tudi na naši spletni strani, je bil eden od najbolj odmevnih intervjujev, saj so ga povzeli praktično vsi domači in tuji mediji. 

Njegove besede so povzročile tudi nemalo polemik pri vodilnih možeh v državi, v času trenutne krize so odmevale predvsem Čeferinove besede, da bi 'od vsakega voditelja države, od vsakega ministra, od vsakega govorca pričakoval, da bo nastopal drugače. Moral bi povedati, da je situacija resna, hkrati pa dati ljudem optimizem, upanje. Ne moremo ljudem vsak dan govoriti 'veselite se še danes, jutri bo hujše'. Tega ne moremo početi, tega ne smemo početi, ljudem se bo zmešalo. In ni prav, da tako govorimo, kajti te epidemije in tega stanja bo konec. In to ju bo konec kmalu!'.

Zdaj se je na Čeferinove besede v intervjuju za 24ur odzval tudi selektor nogometne reprezentance Matjaž Kek. "Že pred to krizo so bile udarne novice negativne. Bolj ali manj negativne. Zdaj, ko smo morali izstopiti iz cone udobja, so vse dobre besede, plemenita, človekoljubna dejanja edina pot za izhod iz te krize. Menim, da predsednik evropske nogometne zveze, gospod Aleksander Čeferin, ni povedal nič takšnega, kar upam, da misli velika večina ljudi. Katera pot pa je prava? Menim, da imamo dobre strokovnjake, ki skrbijo za vse to skupaj. Morda potrebujemo le malo več reda, samodiscipline, vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti in potem se bo ta zadeva enkrat verjetno končala."

Članki iz rubrike