danny Dobra karma

Danijel Šmid Danny: kartoskop za obdobje med 16. ...

Jelko Kacin Svet24.si

V čigavem imenu govori Jelko Kacin?

zoran jankovic bobo Reporter.si

Župan Janković hinavsko piha na dušico ...

garsonjera, gosposvetska, ljubljana Svet24.si

FOTO: 200 evrov na mesec za osem kvadratnih metrov...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Razkrivamo vsa navodila ministra Hojsa policiji

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

Modne kombinacije za šolarje Njena.si

Tri modne kombinacije za šolarje

STA
STA
0 23.03.2020 08:11:36

Srbi so ZGROŽENI nad zvezdnikom REALA! Poglejte, kaj je njegov oče izjavil, da bi ga zaščitil pred POLICIJO!

Profimedia
Luko Jovića, srbskega nogometaša Reala iz Madrida, so v Srbiji obtožili, da je kršil pravila samoizolacije, ki so mu jo ukazali pri njegovem klubu, a njegov oče Milan trdi, da to ni res, meni, da gre za nesporazum. Njegov sin se naj ne bi udeležil nobene zabave, ampak je ves čas bivanja v Beogradu pri svojem dekletu, poroča španska Marca.

Jović je moral v samoizolacijo, ker je bil na testu za koronavirus pozitiven košarkar Reala, v osamo pa so morali poleg košarkarjev tudi vsi nogometaši. Jovića so dvakrat testirali, a sta bila testa negativna.

"Prav zato je mislil, da lahko zapusti Španijo in odide k svojemu dekletu Sofii, ki je imela rojstni dan. A je noseča in rojstnega dneva ni mogla praznovati drugje kot doma. Luka je bil ves čas z njo, tako da ni mogel biti na nobeni zabavi. Res so se pojavile slike iz nekega lokala, a na njih sta bila dva vesela Španca," je dejal Lukin oče, ki povsem podpira stroge ukrepe srbske vlade.

"Popolnoma se strinjam, da je treba kršitelje kaznovati, a je treba tudi dokazati, da je nekdo kriv. Mojega sina imajo za zločinca, a po nedolžnem. Bo pa sprejel kakršnokoli kazen, zaradi mene tudi zaporno, toda najprej mu morajo prekršek dokazati," meni Jović starejši.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike