požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 23.03.2020 08:11:36

Srbi so ZGROŽENI nad zvezdnikom REALA! Poglejte, kaj je njegov oče izjavil, da bi ga zaščitil pred POLICIJO!

Profimedia
Luko Jovića, srbskega nogometaša Reala iz Madrida, so v Srbiji obtožili, da je kršil pravila samoizolacije, ki so mu jo ukazali pri njegovem klubu, a njegov oče Milan trdi, da to ni res, meni, da gre za nesporazum. Njegov sin se naj ne bi udeležil nobene zabave, ampak je ves čas bivanja v Beogradu pri svojem dekletu, poroča španska Marca.

Jović je moral v samoizolacijo, ker je bil na testu za koronavirus pozitiven košarkar Reala, v osamo pa so morali poleg košarkarjev tudi vsi nogometaši. Jovića so dvakrat testirali, a sta bila testa negativna.


"Prav zato je mislil, da lahko zapusti Španijo in odide k svojemu dekletu Sofii, ki je imela rojstni dan. A je noseča in rojstnega dneva ni mogla praznovati drugje kot doma. Luka je bil ves čas z njo, tako da ni mogel biti na nobeni zabavi. Res so se pojavile slike iz nekega lokala, a na njih sta bila dva vesela Španca," je dejal Lukin oče, ki povsem podpira stroge ukrepe srbske vlade.

"Popolnoma se strinjam, da je treba kršitelje kaznovati, a je treba tudi dokazati, da je nekdo kriv. Mojega sina imajo za zločinca, a po nedolžnem. Bo pa sprejel kakršnokoli kazen, zaradi mene tudi zaporno, toda najprej mu morajo prekršek dokazati," meni Jović starejši.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike