polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 23.03.2020 07:11:40

Stojanović iz Zagreba v - ITALIJO?!? Bivši član Maribora dobil RESNEGA SNUBCA, Dinamu se nasmiha...

Jurij Kodrun
Petar Stojanović poleti v Italijo?

Poročali smo že, da se je Bologna ogrela za Dušana Stojinovića iz Celja, toda slednji ni edini Slovenec, ki ga očitno želi kupiti klub trenerja Siniše Mihajlovića. Mediji v Italiji, kjer je nogomet seveda obstal po izbruhu koronavirusa, poročajo, da se je član serie A resno ogrel tudi za Petra Stojanovića. Bočni branilec je trenutno član Dinama iz Zagreba, pred tem je igral za Maribor. Na Hrvaškem si kruh služi že vse od leta 2016 dalje, do danes je za modre odigral 147 tekem. Z Dinamom ima pogodbo podpisano do vse do leta 2024, prestop pa bi lahko bil toliko verjetnejši, ker Ljubljančan pri navijačih svojega kluba ni kdo ve kako dobro zapisan.

Pred kratkim je še kako odmevala novica o tem, da je Stojanović po zmagi Dinama vrgel svoj dres med navijače zagrebškega kluba, ti pa so mu ga vrgli nazaj. Nasploh je bil v preteklosti tarča številnih ostrih kritik, tudi neutemeljenih. Kakorkoli, tržna vrednost 24-letnika znaša 1,5 milijona evrov, pričakovati gre, da bo Dinamo poskušal z njegovo prodajo iztržiti še neprimerno več.

DALJŠI POGOVOR S PETROM STOJANOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, ZA KATEREGA JE SPREGOVORIL TUDI O POTRESU V ZAGREBU. EKIPA SN JE - IN TO PO POSEBNI CENI - NA VOLJO TUDI V DIGITALNI OBLIKI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike