mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

sta
sta
3 22.03.2020 18:34:00

Klub iz lige pet RAZBURIL JAVNOST: Dovolj je karantene, VRAČAMO SE NA TRENING!

Profimedia
Vodstvo kluba iz lige pet je sporočilo, da se njegovi nogometaši v ponedeljek vračajo na treninge, s čimer je razburilio domačo javnost, ki se bori proti novemu koronavirusu.

Čeprav se v Nemčiji obeta podaljšanje premora, ki naj bi prvotno trajal do 3. aprila, so pri Wolfsburgu sprejeli precej nenavadno odločitev. Če jo bodo resnično speljali, bo verjetno njihovemu zgledu sledil še kakšen klub.

Trener Oliver Glasner bo svoje varovance nagovoril v ponedeljek zjutraj in jim razjasnil položaj, v katerem so se znašli, četudi se po prihajajočem, torkovem zasedanju vodstva lige obeta podaljšanje tekmovalnega premora.


"Trenutno je stanje tako, da bomo 4. aprila spet igrali. Četudi gre za nerealna pričakovanja, se moramo na to pripraviti," je dejal športni direktor Jörg Schmadtke, ki dodaja, da bodo premor v bundesligi po vsej verjetnosti podaljšali do 20. aprila.

Treningi bodo prilagojeni, kot dodajajo v klubu. Moštvo bo sprva vadilo zgolj v prostorih za fitnes, in sicer v skupinah s po štirimi nogometaši v različnih terminih. Pripravljene bodo štiri slačilnice, ki jih bodo po vsakem treningu razkužili. Pred treningom pa bodo vsem nogometašem izmerili telesno temperaturo.

Wolfsburg je bil pred prekinitvijo sedmi, 4. aprila pa bi moral igrati z Bayerjem iz Leverkusna.

Članki iz rubrike