tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

pocivalsek maska bobo Reporter.si

Ministra Počivalška pičil sršen, zaradi hude ...

vino, stelenica Svet24.si

Družinske kleti in dobički slovenskih vinarjev

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

sta
sta
3 22.03.2020 18:34:00

Klub iz lige pet RAZBURIL JAVNOST: Dovolj je karantene, VRAČAMO SE NA TRENING!

Profimedia
Vodstvo kluba iz lige pet je sporočilo, da se njegovi nogometaši v ponedeljek vračajo na treninge, s čimer je razburilio domačo javnost, ki se bori proti novemu koronavirusu.

Čeprav se v Nemčiji obeta podaljšanje premora, ki naj bi prvotno trajal do 3. aprila, so pri Wolfsburgu sprejeli precej nenavadno odločitev. Če jo bodo resnično speljali, bo verjetno njihovemu zgledu sledil še kakšen klub.

Trener Oliver Glasner bo svoje varovance nagovoril v ponedeljek zjutraj in jim razjasnil položaj, v katerem so se znašli, četudi se po prihajajočem, torkovem zasedanju vodstva lige obeta podaljšanje tekmovalnega premora.


"Trenutno je stanje tako, da bomo 4. aprila spet igrali. Četudi gre za nerealna pričakovanja, se moramo na to pripraviti," je dejal športni direktor Jörg Schmadtke, ki dodaja, da bodo premor v bundesligi po vsej verjetnosti podaljšali do 20. aprila.

Treningi bodo prilagojeni, kot dodajajo v klubu. Moštvo bo sprva vadilo zgolj v prostorih za fitnes, in sicer v skupinah s po štirimi nogometaši v različnih terminih. Pripravljene bodo štiri slačilnice, ki jih bodo po vsakem treningu razkužili. Pred treningom pa bodo vsem nogometašem izmerili telesno temperaturo.

Wolfsburg je bil pred prekinitvijo sedmi, 4. aprila pa bi moral igrati z Bayerjem iz Leverkusna.

Članki iz rubrike