kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 23.03.2020 07:41:41

Slovaški Slovan na tekmah slovenske DRUGE LIGE! Petkrat, šestkrat na KOROŠKEM, prepričali so se, da...

ŠK Slovan
Iz druge slovenske lige v klub iz skupinskega dela lige Europa. Mislite, da je to nemogoče? No, pomislite še enkrat. Žan Medved, mladi slovenski napadalec, je dokaz, da je v nogometu mogoče prav vse.

Ko je postalo jasno, da reprezentančni napadalec Andraž Šporar ne bo nadaljeval kariere pri Slovanu, so Bratislavčani hitro zavihali rokave in v klub pripeljali kar dva napadalca iz Slovenije. Pogodbo s sinje modrimi sta podpisala Alen Ožbolt, ki je pred tem dobro igral v Bolgariji, in presenetljivo tudi Žan Medved. Mladi napadalec se je k Slovanu preselil iz Olimpije, pri kateri je bil dve leti in pol, a v tem času ni odigral niti ene tekme. Precej uspešnejši je bil na posojah drugje. Jeseni je tako v 2. SNL kot član Fužinarja zabil 14 golov in očitno prepričal tudi vodstvo Slovana, ki si je Medveda – verjeli ali ne – večkrat ogledalo v živo, in to prav na tekmah druge slovenske lige!

zan medved
Jurij Kodrun

"V prvi vrsti se moram zahvaliti ekipi, s katero sodelujem: Bobanu Saviću, Mladenu Ratkovici in Draganu Peuliću. Nekako jim je uspelo prepričati skavte uglednih klubov, da so jeseni hodili na tekme Fužinarja. V drugo ligo! Lahko povem, da sem imel tudi druge možnosti. Na mizi so bile ponudbe klubov iz serie B, želel me je CFR Cluj. Toda Slovan je bil najbolj resen. Ljudje tega kluba so bili na petih, šestih tekmah Fužinarja. In očitno so v meni že videli določen potencial, ki ga klubi v Sloveniji niso," je za časnik EkipaSN povedal 20-letni nogometaš, ki je pred prekinitvijo sezone pri Slovanu že debitiral v članski ekipi in se med strelce vpisal na debiju v rezervnem moštvu.

CELOTEN POGOVOR Z ŽANOM MEDVEDOM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI V DIGITALNI OBLIKI NA SPLETNI TRANI TRAFIKA24.SI. IN TO PO PRAV POSEBNI CENI!

Članki iz rubrike