profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 12.10.2019 20:31:28

ŠKANDAL v Italiji! Prijateljska tekma v znak podpore Siniši Mihajloviću PREKINJENA (video)

Tekma med Brescio in Vojvodino se je začela v mestu Orzinuovi v provinci Brescia v Lombardiji, a ni bila dokončana.

Tako kot je Olimpija danes gostovala pri Bologni, je Vojvodina v reprezentančnem premoru prijateljsko tekmo odigrala z Brescio. No, odigrala je 52 minut, potem pa nič več. Na koncu je tako odločil zvezdnik italijanske ekipe Mario Balotelli, daj v takšnih razmerah ni želel nadaljevati.

brescia vojvodina 4


Marsikaj se je dogajalo na tekmi, ki je imela globji pomen, moštvi sta igrali v znak podpore nekdanjemu članu Vojvodine in zdajšnjemu trenerju Bologne Siniši Mihajloviću, ki je večji del kariere igral v Italiji, trenutno pa se bori z levkemijo. Igralci so na igrišče prišli v majicah, na katerih je na eni strani pisalo 'Mihajlović 11', na drugi pa 'Forza Sinisa'.

A tekma je bila vse prej kot prijateljska, miroljubna. Že sredi prvega polčasa, pri vodstvu z 2:0 za domačo ekipo, je strateg Srbov Nenad Lalatović tako ostro protestiral pri sodniku, da ga je ta izključil. Lalatović je svoje igralce povlekel iz igrišča in tekma je bila že takrat prekinjena. Strasti so se umirile in moštvi sta nadaljevali z igro. Vojvodina je izid zmanjšala, a to je bilo tudi vse.

Ko se je začel drugi polčas, se je za ograjo stadiona pojavila skupina albanskih navijačev, ki je začela z zastavami svoje države provocirati srbske navijače, ki so bili na drugi strani. Srbi so ponoreli in tekli čez igrišče, da bi obračunali z Albanci. Zaradi ograj do bližnjega srečanja na srečo ni prišlo, albanski navijači so se naposled umaknili.

brescia vojvodina 2


Tekma se ni nadaljevala.

Trener Vojvodine Lalatović je po tekmi jezno povedal: "Saj ste videli, da je bil v prvih 20 minutah kriterij sodnikov izrazito na strani Brescie. Mi nismo prišli sem, da bi bili njihov 'sparing' partner, da bi oni uigravali neke akcije. Sojenje bi moralo biti pošteno." In potem še nadaljeval: "Kriterij je bil 80:20 za domače. V nekem trenutku sem zamahnil z roko in rekel 'Daj, piskaj prekršek'. Sodnik mi je odvrnil, da njemu nimam kaj mahati z roko, zato me je izključil."

brescia vojvodina 5

Članki iz rubrike