bepop 1 Svet24.si

"Uradno nismo nikoli končali poti Bepop"

Herbee Svet24.si

FOTO: Nasmejan ježek ima neverjetnih 1.5 milijona...

zakleta hiša Svet24.si

Ali zaklete hiše v resnici obstajajo?

Davor KArničar Svet24.si

Viki Grošelj: Popolnoma sem šokiran, še toliko ...

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

Luka Basi - Seko moja official Thumbnail Njena.si

To je oče Luka Basija!

nu
nu
0 12.09.2019 08:48:08

Nočna mora SE NADALJUJE: Neymar še ne bo mirno spal, brazilska manekenka z NOVO TOŽBO!

Policija preiskuje manekenko, ki je Neymarja obtožila posilstva, ona pa bo še enkrat tožila Brazilca.

Brazilska manekenka Najila Trindade je s svojim razkritjem pred nekaj meseci osupnila svetovno javnost. Enega najboljših nogometašev Neymarja je obtožila posilstva, po tem razkritju pa se je oglasil nogometaš in priznal, da sta se res dobila v hotelu v Parizu, a da je bila ona tista, ki je bila nasilna.

Brazilske oblasti so po preiskavi oprostile Neymarja, zadeva pa je pred dnevi dobila nov zasuk, saj policija zdaj preiskuje manekenko zaradi klevete, izsiljevanja in prevare. Ustrezno dokumentacijo so preiskovalni organi že izročili pristojnemu tožilstvu in sodišču.

A manekenka se očitno ne bo kar tako predala. Po posvetu s svojimi odvetniki se je zdaj odločila za novo tožbo proti Neymarju. Ko je brazilski nogometaš po razkritju o domnevnem posilstvu objavil vsebino sporočil in njene intimne fotografije, ki mu jih je poslala prek ene od aplikacij za sporočanje, si verjetno ni mislil, da bi ga zaradi tega lahko doletele nove težave. A to je zdaj razlog za novo tožbo. "To je bil očiten zločin, ki ga je storil zaradi tega, da bi me ponižal in se mi maščeval. Razkritja teh sporočil mu nisem nikoli dovolila, nikoli si nisem predstavljala, da je sposoben česa takšnega," je brazilskim medijem zaupala Najila.

Značke: neymar, trindade

Članki iz rubrike