pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. oktobra

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

Tina Gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak o njenih stricih iz ozadja

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
0 12.09.2019 08:48:08

Nočna mora SE NADALJUJE: Neymar še ne bo mirno spal, brazilska manekenka z NOVO TOŽBO!

Policija preiskuje manekenko, ki je Neymarja obtožila posilstva, ona pa bo še enkrat tožila Brazilca.

Brazilska manekenka Najila Trindade je s svojim razkritjem pred nekaj meseci osupnila svetovno javnost. Enega najboljših nogometašev Neymarja je obtožila posilstva, po tem razkritju pa se je oglasil nogometaš in priznal, da sta se res dobila v hotelu v Parizu, a da je bila ona tista, ki je bila nasilna.

Brazilske oblasti so po preiskavi oprostile Neymarja, zadeva pa je pred dnevi dobila nov zasuk, saj policija zdaj preiskuje manekenko zaradi klevete, izsiljevanja in prevare. Ustrezno dokumentacijo so preiskovalni organi že izročili pristojnemu tožilstvu in sodišču.

A manekenka se očitno ne bo kar tako predala. Po posvetu s svojimi odvetniki se je zdaj odločila za novo tožbo proti Neymarju. Ko je brazilski nogometaš po razkritju o domnevnem posilstvu objavil vsebino sporočil in njene intimne fotografije, ki mu jih je poslala prek ene od aplikacij za sporočanje, si verjetno ni mislil, da bi ga zaradi tega lahko doletele nove težave. A to je zdaj razlog za novo tožbo. "To je bil očiten zločin, ki ga je storil zaradi tega, da bi me ponižal in se mi maščeval. Razkritja teh sporočil mu nisem nikoli dovolila, nikoli si nisem predstavljala, da je sposoben česa takšnega," je brazilskim medijem zaupala Najila.

Značke: neymar, trindade

Članki iz rubrike