ženska Dobra karma

Hišna številka: povej mi svoj naslov in povem ...

TANJA PIRC na crnem 5 Svet24.si

»Ta šov bo zabavna anekdota za vnuke« Slavno ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Kdo bolj ogroža svobodo govora v ...

sola tabla uciteljica ucilnica ucenec pouk dobrepolje Svet24.si

Vzgojiteljem v vrtcih in učiteljem do 6. razreda ...

20200714-01015459 Necenzurirano

Prej lobirala v poslih z maskami, zdaj jih bo ...

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

marijana b Njena.si

Ljubezen na vasi: Voditeljica rodila deklico

nu
nu
0 12.09.2019 01:45:19

Legendarni trener Carlo Ancelotti OSTRO UDARIL po Neaplju: Brez besed sem ... (VIDEO)

Italijanski prvoligaš Napoli je uvodni dve tekmi Serie A igral v gosteh, takšen je bil dogovor.

In to je bil dober dogovor, saj je stadion San Paolo, ki že dalj časa ni izpolnjeval minimalnih pogojev, končno dočakal prenovo. Že prvi človek Napolija Aurelio De Laurentiis je stalno opozarjal, da se mora nekaj narediti, da se tako klubsko vodstvo kot tudi navijači sramujejo objekta.

san paolo napoli


San Paolo je naposled rešila Univerzijada, tako so stadion obnovili. Na prvi pogled so opravili dobro delo - objekt, ki ima zdaj manjšo kapaciteto (55.000), je moderen in naj bi izpolnjeval vse zahteve. A trener Carlo Ancelotti ni zadovoljen. "Videl sem slačilnice in sem ostal brez besed. Sprejel sem zahtevo kluba, da prvi dve tekmi igramo v gosteh, tako da bi lahko dokončali z deli na stadionu. Tako so mi obljubili ... V dveh mesecih lahko zgradite hišo, oni pa niso uspeli obnoviti slačilnic! Kje naj igramo s Sampdorio in Liverpoolom?" je kar na uradni klubski strani ostro nastopil legendarni trener.

No, vodstvo mesta ni dolgo čakalo, tako je mož, ki je zadolžen za športne zadeve, Ciro Borriello, odgovoril: "Ne mesto, ampak regija je tista, ki se je obvezala obnoviti stadion. Vendar, tudi jaz sem pregledal, kako so opravili svoje delo. Razen nekaj vrat in manjših zadev, je vse v redu. V soboto se bo ekipa Napolija normalno preoblačila v svoji slačilnici."

Ali je mestni svetnik slep ali pa trener Ancelotti močno pretirava?

Če gre sklepati po odzivu vodje renovacije Filomene Smiraglie, ima Ancelotti nerazumne zahteve. "Šokiran sem zaradi besed trenerja. Danes smo imeli ogled slačilnic in celo podpredsednik De Laurentiis nas je vse pohvalil. Projekt so potrdili v klubu, tudi Ancelotti ga je podprl. Slačilnico smo celo obnovili po njegovih željah."

san paolo prej potem

carlo ancelotti napoli

Članki iz rubrike