jernej damjan, taya damjan Svet24.si

VIDEO: Bo Jernej Damjan zamenjal skoke za radijski...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zmrzal, jesen, listje, slana Svet24.si

Z bundami na jutranji sprehod: danes do ledišča,...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

ksenija jan Njena.si

Šok za kmete: Na posestvu velik preobrat

nu
nu
2 11.09.2019 21:11:41

MATJAŽ KEK na klopi HAJDUKA? To je njegov EPSKI odgovor

Jurij Kodrun
Na Matjaža Keka na sosednjem Hrvaškem še niso pozabili.

Zadnji uspehi Matjaža Keka s slovensko reprezentanco niso ušli neopaženi niti na sosednjem Hrvaškem, kjer je kot trener Rijeke pustil velik pečat. Za rokav so ga po ponedeljkovi drami z Izraelci pocukali tudi novinarski kolegi priljubljenega hrvaškega portala Index.

Prvo vprašanje se je seveda nanašalo na milo rečeno razburljiv obračun z Izraelom. "Po tekmi sem se pošalil, da so mi igralci vzeli deset let življenja. Jaz sem tip, ki ima rad jazz, to pa je bil čisti rock ‘n’ roll. Pošteno smo viseli, toda imeli smo neverjetno željo, skoraj fanatično, kar se nam je na koncu tudi obrestovalo. Psihično neverjetno zahtevna tekma. Toda ne zatiskam si oči, ni nikakršne evforije. Še daleč smo od Eura. Pred nami so še štiri zelo težke tekme in nima smisla karkoli napovedovati," je dejal Kek, ki se je v nadaljevanju razgovoril o nastopih ostalih reprezentanc s prostora nekdanje skupne države.

Hrvaške novinarske kolege je zanimalo tudi kaj si Kek misli o novi sezoni HNL, najboljše pa je prišlo na koncu. Malo za šalo, malo zares so namreč Keka pobarali, kdaj bo prišel v Split in rešil Hajduk. Njegov odgovor bo razžalostil vse pristaše Hajduka, ki jih tudi v Sloveniji ne manjka. "Ko bi vi vedeli, kako lepo mi je v Mariboru... Vodim svojo domovino, selektor sem in razmišljam samo o naslednji tekmi proti Severni Makedoniji. Vse ostalo bi bilo neresno komentirati."

Značke: matjaž-kek, hajduk

Članki iz rubrike