DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

nu
nu
2 11.09.2019 21:11:41

MATJAŽ KEK na klopi HAJDUKA? To je njegov EPSKI odgovor

Jurij Kodrun
Na Matjaža Keka na sosednjem Hrvaškem še niso pozabili.

Zadnji uspehi Matjaža Keka s slovensko reprezentanco niso ušli neopaženi niti na sosednjem Hrvaškem, kjer je kot trener Rijeke pustil velik pečat. Za rokav so ga po ponedeljkovi drami z Izraelci pocukali tudi novinarski kolegi priljubljenega hrvaškega portala Index.

Prvo vprašanje se je seveda nanašalo na milo rečeno razburljiv obračun z Izraelom. "Po tekmi sem se pošalil, da so mi igralci vzeli deset let življenja. Jaz sem tip, ki ima rad jazz, to pa je bil čisti rock ‘n’ roll. Pošteno smo viseli, toda imeli smo neverjetno željo, skoraj fanatično, kar se nam je na koncu tudi obrestovalo. Psihično neverjetno zahtevna tekma. Toda ne zatiskam si oči, ni nikakršne evforije. Še daleč smo od Eura. Pred nami so še štiri zelo težke tekme in nima smisla karkoli napovedovati," je dejal Kek, ki se je v nadaljevanju razgovoril o nastopih ostalih reprezentanc s prostora nekdanje skupne države.

Hrvaške novinarske kolege je zanimalo tudi kaj si Kek misli o novi sezoni HNL, najboljše pa je prišlo na koncu. Malo za šalo, malo zares so namreč Keka pobarali, kdaj bo prišel v Split in rešil Hajduk. Njegov odgovor bo razžalostil vse pristaše Hajduka, ki jih tudi v Sloveniji ne manjka. "Ko bi vi vedeli, kako lepo mi je v Mariboru... Vodim svojo domovino, selektor sem in razmišljam samo o naslednji tekmi proti Severni Makedoniji. Vse ostalo bi bilo neresno komentirati."

Značke: matjaž-kek, hajduk

Članki iz rubrike