IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

izgubljena kuverta Svet24.si

Jasna je na ulici našla kuverto z listkom in 7000...

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

kmetija 8 Svet24.si

FOTO: V tem razkošju bodo živeli novi tekmovalci...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

nu
nu
5 14.08.2019 08:32:23

Cristiano RONALDO je ŠOKIRAL s primerjavo z Lionelom MESSIJEM: Razlika med nama je ta, da ...

Reuters
Večna dilema oziroma najbolj intrigantno vprašanje v zgodovini športa: kdo je najboljši - Lionel Messi ali Cristiano Ronaldo.

Vsak ima svoje oboževalce in svoje nasprotnike, svet je razdeljen na polovico. Jasno je, da sta oba izvrstna nogometaša, da se bosta oba z zlatimi črkami zapisala v nogometne anale. A vendarle, kakšna je razlika med njima, na čigavo stran se nagiba tehtnica.

Ronaldo je v dokumentarnem filmu razpredal o rivalstvu z Argentincem, predvsem pa je skušal narediti primerjavo, skratka odgovoriti na to znamenito intrigantno vprašanje. Kakopak je vodo prilil na svoj mlin in poudaril, da je Messi sicer fenomenalen igralec, vendar je razlika, ker je sam ligo prvakov osvajal z različnimi klubi."Jaz sem najboljši strelec lige prvakov vseh časov. To tekmovanje sem osvojil z različnimi klubi, medtem ko je Messiju to uspelo le z Barcelono. Bil sem najboljši strelec lige prvakov šestkrat zapored," je razlagal Ronaldo in nadaljeval: "Messi bo vstopil v zgodovino nogometa kot igralec, ki iz leta v leto igra na vrhunski ravni. Tako kot jaz. Če igrate deset let na isti ravni, dosegate po 40 ali 50 zadetkov na sezono, potem ste najboljši."

Takšno raven je težko ohraniti več let, Ronaldo in Messi pa sta uspela. "Verjemite, veliko dela je potrebnega, da lahko zdržiš. Moja fizična pripravljenost in telo ne padeta z neba, za to je treba težko in naporno delati. To pravim malo tudi v šali, ampak drži kot pribito," je končal Portugalec.

Članki iz rubrike