Mario Galunič Dobra karma

Iskreni Mario Galunič: 'Ženske mojega življenja...

hipiji Svet24.si

Razgnali pripadnike »kulta,« ki so se zbrali ...

jansa nova24tv Reporter.si

Na strankarski televiziji SDS med intervjujem s ...

nakupovanje, trgovina Svet24.si

Trgovine bodo ob nedeljah in dela prostih dneh ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

metka Njena.si

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo ...

nu
nu
5 14.08.2019 08:32:23

Cristiano RONALDO je ŠOKIRAL s primerjavo z Lionelom MESSIJEM: Razlika med nama je ta, da ...

Reuters
Večna dilema oziroma najbolj intrigantno vprašanje v zgodovini športa: kdo je najboljši - Lionel Messi ali Cristiano Ronaldo.

Vsak ima svoje oboževalce in svoje nasprotnike, svet je razdeljen na polovico. Jasno je, da sta oba izvrstna nogometaša, da se bosta oba z zlatimi črkami zapisala v nogometne anale. A vendarle, kakšna je razlika med njima, na čigavo stran se nagiba tehtnica.

Ronaldo je v dokumentarnem filmu razpredal o rivalstvu z Argentincem, predvsem pa je skušal narediti primerjavo, skratka odgovoriti na to znamenito intrigantno vprašanje. Kakopak je vodo prilil na svoj mlin in poudaril, da je Messi sicer fenomenalen igralec, vendar je razlika, ker je sam ligo prvakov osvajal z različnimi klubi."Jaz sem najboljši strelec lige prvakov vseh časov. To tekmovanje sem osvojil z različnimi klubi, medtem ko je Messiju to uspelo le z Barcelono. Bil sem najboljši strelec lige prvakov šestkrat zapored," je razlagal Ronaldo in nadaljeval: "Messi bo vstopil v zgodovino nogometa kot igralec, ki iz leta v leto igra na vrhunski ravni. Tako kot jaz. Če igrate deset let na isti ravni, dosegate po 40 ali 50 zadetkov na sezono, potem ste najboljši."

Takšno raven je težko ohraniti več let, Ronaldo in Messi pa sta uspela. "Verjemite, veliko dela je potrebnega, da lahko zdržiš. Moja fizična pripravljenost in telo ne padeta z neba, za to je treba težko in naporno delati. To pravim malo tudi v šali, ampak drži kot pribito," je končal Portugalec.

Članki iz rubrike