Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 13.08.2019 16:50:22

Neymar igra ZELO NEVARNO IGRO: Se res lahko ZGODI TOLE?!

Profimedia
Jasno je, da si želi Neymar na vsak način zapustiti PSG.

V zadnjem času se je veliko govorilo o njegovi vrnitvi v Barcelono, toda oglasil se je tudi madridski Real, ki bi rad brazilskega zvezdnika videl v svojih vrstah. Trenutno ni povsem jasno, kaj se bo zgodilo, čeprav naj bi PSG po nekaterih informacijah vendarle privolil v možnost, da bi kot del odškodnine dobil Philippeja Coutinha.

Prestopni rok se bo v Španiji končal 2. septembra, do konca je torej ostalo še 20 dni. V Neymarjevem primeru gre obdobje negotovosti. Ker so ga v Parizu praktično že prečrtali, iz klubske trgovine so tudi umaknili njegove drese, je jasno, da prihodnosti zanj tam ni.


Vprašanje pa je, ali bo Barceloni ali Realu uspelo speljati posel in ga 'rešiti' muk. Pri PSG-ju so odločeni, da ga ne bodo pustili pod ceno, pri čemer bi jim bilo najljubše, da bi za Neymarja dobili samo denar, brez kakšnih igralcev, ki bi šli v račun. Zato je vse skupaj še veliko bolj zapleteno, saj Barcelona, v katero bi se rad vrnil, tega nima. PSG namreč želi dobiti vsoto, ki jo je zanj odštel, torej 222 milijonov evrov, mogoče bodo Parižani na koncu pripravljeni sprejeti nekoliko nižjo ponudbo, a zagotovo ne bo šlo za kakšen drastičen popust.

Brazilski novinar Marcelo Behler, ki je v svet lansiral novico, da PSG želi prodati Neymarja, je prepričan, da si fant želi v Barcelono. To bi vedno izbral pred Realom, toda če Barca ne bo uspela plačati zahtevane vsote, mu preostane le še odhod v Madrid. "Zato, ker druge možnosti ni," je dejal Bechler za El Larguero.

Vendar pa vseeno obstaja tretja možnost, ta je, da ne gre nikamor in ostane v Parizu. To bi verjetno bilo zanj daleč najslabše, saj tam nima prihodnosti, proti njemu so se obrnili tudi navijači ...

Značke: neymar, psg, barcelona

Članki iz rubrike